Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Schweizisk Chr. Hansen-partner dykker 9 pct. efter chefafgang

18/9 11:30

Lonza dykker 8,9 pct. til 453 schweizerfranc, efter at den schweiziske leverandør til medicinal- og ernæringsvirksomheder har meddelt, at administrerende direktør Pierre-Alain Ruffieux vil forlade selskabet i slutningen af måneden midt i en udfordrende tid.

Det Basel-baserede selskab gav ikke nogen grund til den uventede afgang, skriver Bloomberg News, der pointerer, at aktien er faldet med cirka 10 pct. under Ruffieux' lederskab .

Meddelelsen kommer dog ikke fuldstændig bag på analytiker Daniel Buchta fra finanshuset ZKB, der henviser til den meget skuffende driftsmæssige præstation i år og den svage kommunikation til kapitalmarkederne.

Andre analytikere henviser til det negative i, at meddelelsen er kommet kun cirka en måned før selskabets kapitalmarkedsdag, samt at den nye midlertidige topchef vil blive den fjerde på fem år, hvilket viser, at tingene ikke kører så godt, som de kunne.

Det schweiziske selskab har joint venturet Bacthera sammen med danske Chr. Hansen, hvor der arbejdes på at bruge bakterier til at lave medicin.


.\\˙ MarketWire