Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Nordea forud for Pandoras kapitalmarkedsdag i oktober: Spår vækstmål på 5-7 pct.

20/9 08:23

Pandora ventes ifølge Nordea at præsentere nye treårige finansielle mål i forbindelse med smykkevirksomhedens kapitalmarkedsdag i London 5. oktober.

Specifikt venter bankens analytikere, at Pandora vil annoncere et mål om en gennemsnitlig organisk vækst i perioden frem til udgangen af 2026 på 5-7 pct. og et mål om en driftsmargin, EBIT, på omkring 26-28 pct. i 2026.

Det fremgår af et notat fra Nordea onsdag.

- Med en aktiekurs svarende til ti gange indtjeningen (baseret på næste 12 måneders ventede indtjening) fortsætter der tydeligvis med at være noget skepsis om Pandoras vækstudsigter.

- Vi venter derfor, at Pandora vil brug kapitalmarkedsdagen som en platform til at fremhæve, hvordan brandet har udviklet sig de første to år af sin strategiperiode, og hvordan det er positioneret til fortsat vækst, skriver Nordea.

I forhold til sidstnævnte venter banken, at selskabet vil bruge flere forskellige vækstdrivere, herunder butiksåbninger, men også at det vil udnytte det "revitaliserede brand" til at øge salget i de bestående butikker - det såkaldte like-for-like-salg.

Nordea har anbefalingen "hold" for Pandora-aktien, som i 2023 er steget 54 pct. og tirsdag lukkede i 730 kr.

Tirsdag faldt Pandora-aktien 1,0 pct. til 730 kr.

.\\˙ MarketWire