Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Amazon.com, Fedex og Toyota

21/9 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

FEDERAL RESERVE SIGNALERER NY RENTESTIGNING I ÅR OG FÆRRE REDUKTIONER I 2024

Den amerikanske centralbank, Federal Reserve, signalerede onsdag støtte til endnu en rentestigning i år og færre nedsættelser i 2024, selv om centralbanken fastholdt benchmarkrenten uændret på et 22-årig toppunkt. (FEDERAL RESERVE SIGNALS FRESH RATE RISE THIS YEAR AND FEWER CUTS IN 2024)

INSTACART- OG ARM-AKTIEN MISTER DAMP EFTER BØRSNOTERING

Aktier i de nyligt børsnoterede tech-grupper Arm og Instacart er faldet mere end 20 pct. fra deres top, hvilket er en advarsel om miljøet for nye børsnoteringer. Den store succes med de første store tech-børsnoteringer i næsten to år har begejstret Silicon Valley-investorer, som har ventet på at notere aktier i et stort antal privatejede tech-start-ups. (INSTACART AND ARM SHARES LOSE STEAM AFTER IPO POPS)

AMAZON SÆTTER GENERATIV KUNSTIG INTELLIGENS I CENTRUM FOR SENESTE ALEXA-OPGRADERING

Amazon vil bruge generativ kunstig intelligens for at genoplive brugerbegejstringen for koncernens hjemmeenheder, inklusive Alexa-stemmeassistenten, for at balancere nedskæringer i virksomhedens hardwareafdeling. (AMAZON PUTS GENERATIVE AI AT CENTRE OF LATEST ALEXA UPGRADES)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

FEDEXS INDTJENING STIGER TRODS SVÆKKET EFTERSPØRGSEL

Fedex's overskud steg i det seneste kvartal på trods af et fald i omsætningen, da leveringsgiganten fortsatte en omfattende omkostningsbesparende runde grundet faldende efterspørgsel. Branchen vil sandsynligvis se en afdæmpet "højsæson", som typisk er den travleste tid forud for efterårsferien og julen. (FEDEX EARNINGS RISE DESPITE WEAKENED DEMAND)

TRO IKKE PÅ FEDS RENTEPROGNOSER

At fremskrive endnu en renteforhøjelse er en måde at forhindre investorer i straks at stille næste spørgsmål: Hvornår vil centralbanken reducere renten? Risikoen er, at så snart investorerne begynder at gøre det, vil renteforventningerne falde kraftigt, og give økonomien et løft, som Federal Reserve ikke ønsker endnu. (DON’T BUY THE FED’S RATE PROJECTIONS)

SPÆNDINGER I BIL-KONFLIKT BLUSSER OP MENS FORD AFVÆRGER STREJKE I CANADA

Fagforeningsledere fra United Auto Workers og bilproducenterne i Detroit mundhukkes forud for forhandlingsdeadline på fredag, der truer med at udvide den ugegamle strejke. Spændingerne fortsatte onsdag, dagen efter at Ford indgik overenskomst med fagforeningen, der repræsenterer bilfabriksarbejderne i Canada. (TENSIONS IN UAW TALKS FLARE AS FORD AVERTS STRIKE IN CANADA)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

OVERRASKENDE DROP I INFLATIONEN SENDER RENTEBESLUTNINGEN UD PÅ KNIVSÆG

Bank of Englands beslutning om at fortsætte med renteforhøjelser eller trykke på pauseknappen er på en knivsæg efter et overraskede fald i inflationstakten i august. Forventning om, at centralbankens pengepolitiske komité vil pålægge endnu en stigning på 25 basispoint, faldt øjeblikkeligt fra næsten 100 pct. til 50 pct. (SURPRISE FALL IN INFLATION LEAVES INTEREST RATE DECISION IN BALANCE)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

EU ØNSKER AT FORLÆNGE GLYPHOSATGODKENDELSE

Ifølge EU-kommissionens forslag skal brug af det omdiskuterede ukrudtsbekæmpelsesmiddel Glyphosat tillades i yderligere ti år. De Grønne er stærkt kritiske. (BRÜSSEL WILL GLYPHOSAT-ZULASSUNG VERLÄNGERN)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

STADA TÆT PÅ VALG AF BANKER TIL SALGSPROSPEKT ELLER BØRSNOTERING

Private equity-ejerne af generikaproducenten Stada ønsker at sælge hele eller dele af koncernen eller at børsnotere selskabet. Bankerne til den finansielle rådgivning vil blive valgt inden længe. (STADA KURZ VOR BANKENAUSWAHL FÜR VERKAUF ODER BÖRSENGANG)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

TOYOTA FASTHOLDER PRES FOR AT BEVISE KONCERNEN ER KLAR TIL NY TEKNOLOGI

Toyotas kampagne for at vise kunder, leverandører og investorer, at koncernen er seriøs i den igangværende omstilling til elbiler, blev igen søsat i denne måned med endnu en runde demonstrationer. TOYOTA KEEPS UP THE PUSH TO PROVE IT CAN EMBRACE NEW TECHNOLOGY)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

HONGKONG SÆTTER RENTEFORHØJELSER PÅ PAUSE EFTER FEDS MONETÆRE OPBREMSNING

Hongkong fastholder basisrenten uændret, efter at den amerikanske centralbank satte sin nuværende cyklus af inflationsdæmpende stigninger på pause, for at vurdere virkningen af højere finansieringsomkostninger på den globale økonomi. HONG KONG PAUSES RATE HIKE AFTER FED SLAMS ON THE MONETARY BRAKES)

.\\˙ MarketWire