Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab får godkendt kræftmiddel i Japan

25/9 12:19

Genmab og partneren Abbvie har fået godkendt kræftmidlet Epkinly til behandling af lymfekræftformen storcellet B-celle lymfom, LBCL, i patienter, der har modtaget mindst to forudgående behandlinger.

Det oplyser Genmab i en meddelelse.

Midlet blev i slutningen af andet kvartal lanceret i USA og har også fået en positiv anbefaling fra lægemiddelmyndighederne i Europa.

Godkendelsen i Japan bygger på to fase 1/2-studier med Epkinly.

Topchef i Genmab, Jan van de Winkel, betegner godkendelsen som en vigtig milepæl, og Genmab og Abbvie vil nu arbejde for at få midlet på markedet så hurtigt som muligt.

Godkendelsen af Epkinly i Japan følger i øvrigt i store træk den tidsplan, Jan van de Winkel forudså i et interview med MarketWire i starten af august.

- Det kan ske i de kommende måneder, hvis alt går godt, og vi vil kunne lancere inden årets udgang. Vores team er klar, og jeg besøger selv teamet i Japan i de kommende uger. Så vi gearer op her, hvor vi ligesom i USA co-markedsfører med Abbvie, sagde Jan van de Winkel ved den lejlighed.

.\\˙ MarketWire