Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens danske avisuddrag med Leo Pharma, Novo og Mærsk

29/9 07:04

BØRSEN

BETTER COLLETIVE PÅ VEJ TIL BØRSEN I KØBENHAVN

Better Collective, der har leveret stort afkast til investorerne efter børsdebuten i Sverige, går nu efter at udvide investorbasen med danske investorer. (forside, side 6-7)

SMÅ VIRKSOMHEDER GÅR GLIP AF STOR RENTEGEVINST

Det er problematisk, at det typisk er større virksomheder, der får højere indlånsrenter, mener Tore Stramer, cheføkonom i Dansk Erhverv. Indlånsrenten er skudt i vejret i hvert fald for de større virksomheder, men udviklingen går markant langsommere for de mindre erhvervsdrivende, viser tal fra Danmarks Nationalbank. (side 8)

COOPS NYE FORMAND HAR EN OPGAVE OG DET ER EKSEKVERING

Valget af Jeff Gravenhorst som ny bestyrelsesformand for Coop sender et klart signal om, at Coops krise er stor og kræver fokus på indtjeningen. Gravenhorst skal eksekvere den nye strategi, han som næstformand har været med til at lave. (side 12)

TYSK INFLATIONSFALD: FREDAG VENTER TAL FOR EUROZONEN

Den tyske inflation falder, og den falder en smule mere, end økonomerne og investorerne ventede, viser tal offentliggjort torsdag. Det kan være et forvarsel om, hvad fredagens tal for hele eurozonen viser, mener analytiker. (side 32)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

JYSKE BANK STORMER FREM I IMAGEMÅLING

Jyske Bank har taget det største spring på den årlige måling af bankernes image. Det er ikke mindst overtagelsen af Handelsbanken, der har givet Silkeborg-banken point. Danske Bank har stadig sektorens dårligste image. (forside, side 6)

NOVO-KORYFÆ ER HALVEJS MED VENDINGEN AF LEO PHARMA

Jesper Brandgaard, der er bestyrelsesformand i Leo Pharma og tidligere finansdirektør i Novo Nordisk, er halvvejs med en omfattende redningsaktion, der skal børsnotere landets tredjestørste medicinalselskab, Leo Pharma, i 2026. (forside, side 4)

STIGENDE OLIEPRISER GIVER KÆRKOMMENT PUSTERUM TIL MELLEMØSTEN

Saudi-Arabien og Rusland er de seneste måneder gået enegang for at sænke olieproduktionen. De store vindere af den globale olie-magtkamp skal dog muligvis findes blandt de øvrige olieproducerende lande i Mellemøsten. (side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE MASTODONTER BULDRER MOD NYE REKORDER

Danmarks største virksomheder er vokset til globale succeser, når man dykker ned i deres overskud det seneste år. Mærsk, Novo, DSV og elselskaber skiller sig især ud. Den store succes skygger dog for udfordringerne for de mindre virksomheder i dansk erhvervsliv. (forside, side 2 og 4-5)

METTE FREDERIKSEN GIVER MARKANT OPSANG TIL DANSKERNE VED DANSK INDUSTRIS TOPMØDE

At fremtidssikre velfærdssamfundet og fortsat have et verdensførende dansk erhvervsliv, hænger ikke sammen med at arbejde mindre, tværtimod, det mener statsminister Mette Frederiksen, der kom med en opsang, da hun indtog talerstolen ved Dansk Industris topmøde i Herning i går eftermiddag. (side 8)

.\\˙ MarketWire