Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens danske avisuddrag med NKT, Sydbank og Google Danmark

2/10 06:57

BØRSEN

NKT LANDER REKORDORDRE PÅ 26 MIA. KR MED TYSK NETOPERATØR

Kabelkoncernen NKT vandt fredag en rammeaftale og rekordordre på fem kabelprojekter i Tyskland, og med en samlet værdi på ca. 26 mia. kr. er ordren den største i NKT’s historie. (Forside, side 4)

HUSEJERE I KØBENHAVN FÅR LANDETS STØRSTE SKATTELETTELSER

De københavnske husejere står til Danmarks største skattelettelser næste år, viser nye data fra Vurderingsstyrelsen. En teknisk krølle gør, at et typisk hus i hovedstaden vil slippe 16.400 kr. billigere i boligskat næste år, hvilket er den største skattelettelse på landsplan. (Forside, side 6-7)

SYDBANKS NYE TOPCHEF SKAL HAVE SANS FOR KREDITSTYRING

Sydbanks administrerende direktør, Karen Frøsig, vil på pension, og en ny afløser er fundet. Sydbank vil ikke fortælle, hvem der skal overtage posten, men der en række krav, som den kommende bankdirektør skal opfylde. Der er ingen klare krav om storbankerfaring, men man skal kunne sit kredithåndværk. (Forside, side 8)

SITUATIONEN ER BEDRE END SIDSTE ÅR, MEN ENERGIKRISEN ER IKKE FORBI

Energikrisen er ikke slut endnu, selvom situationen er bedre end sidste år. Energipriserne svinger meget og forventes at stige den kommende tid. Energistyrelsen følger udviklingen særdeles tæt, og der er særligt tre områder, som kan komme til at udgøre en risiko for den danske energiforsyning. (Side 14)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

FN-CHEF ADVARER MOD NAIV TILGANG TIL KRIMINELLE PÅ ÅRHUS HAVN

Mord og bandekrige har allerede ramt Nordeuropa på grund af kokainsmugling med containere, advarer Bo Mathiasen, der er næstkommanderende i UNODC, FN's agentur for narkotikabekæmpelse. Han forstår ikke, at Hells Angels-rockere kan få lov til at arbejde på Danmarks største erhvervshavn. (Side 24-26)

NY SITUATION KAN FÅ DE DANSKE AKTIER TIL AT BLOMSTRE IGEN

Gennem det seneste år er de danske aktier blevet overhalet af det brede aktiemarked, hvilket i særdeleshed har været konsekvensen af fortsat kraftige rentestigninger og aktiesammensætningen i C25-indekset. Men markederne kan træde ind i en ny fase inden længe, som vil vende billedet om, vurderer Artha Kapitalforvaltning og HC Andersen Capital. (Side 27)

BERLINGSKE BUSINESS

GOOGLE DANMARKS TOPCHEF: MANGEL PÅ MANGFOLDIGHED VIL KOSTE OS DYRT

Der er kommet lidt flere kvindelige topchefer i landets største virksomheder, men mændene fører stadig stort i årets Guld1000-opgørelse. Biancha Bruhn, der står i spidsen for Google Danmark, advarer om, at der skal ske noget nu, ellers vil det gå ud over vores konkurrenceevne over for resten af verden. (Forside, side 6-11)

SIDSTE UDKALD FOR SKATTERABAT FÅR LEJLIGHEDSMARKEDET TIL AT KOGE OVER I HOVEDSTADEN

De nye ejendomsvurderinger fører til enorm travlhed hos ejendoms-mæglere i hovedstadsområdet, der både vurderer, fremviser og sælger langt flere boliger end normalt. (Forside, side 12)

.\\˙ MarketWire