Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Sydbank, Mærsk og Novo Nordisk

3/10 06:32

BØRSEN

NY TOPCHEF RYKKER SYDBANK TÆTTERE PÅ AT BLIVE EN STÆRKERE ERHVERVSBANK

Sydbanks ny topchef Mark Luscombes profil matcher bankens ambition om at være "Danmarks erhvervsbank". Men erhvervskunderne er ombejlede. (Forside, side 2-4)

LEDERE: SVÆRT AT FÅ ANSATTE TIL AT MØDE OP PÅ KONTORET

I Nordeas danske hovedkvarter skal medarbejderne møde fysisk på kontoret tre dage om ugen. HR-direktør Christina Gadeberg kæmper dog med at få alle til at følge trop. Hyppige hjemmearbejdsdage slider på fællesskab, engagement og arbejdsglæde. (Side 6-7)

KAPITALFONDEN NORDIC CAPITAL SÆTTER DEN DANSKE IT-KÆMPE CONSCIA TIL SALG

Nordic Capital, der er en af de største kapitalfonde i Europa, forsøger i hemmelighed at sælge den danske it-kæmpe Conscia med hjælp fra rådgiverne Morgan Stanley og Danske Banks corporate finance-afdeling. (Side 8)

HARTMANN-BESTYRELSE MØDER HÅRD KRITIK FOR AT HAVE ANBEFALET JA TIL AFNOTERING

Brdr. Hartmanns aktionærer er indtil i fredags på selskabets hjemmeside blevet mødt med en besked om, at bestyrelsen er for Stadil-familiens forslag om afnotering. En fejl, siger selskabet. Skandaløst, mener aktionær. (Side 10)

FLERE EUROPÆISKE LANDE SÆTTER KLIMAPLANER PÅ PAUSE

I flere lande vokser de klimaskeptiske partier og sætter regeringer under pres, vurderer analytiker. (Side 14-15)

KINESISK FERIEUGE ER VIGTIG STRØMPIL FOR ØKONOMIEN

Kina har gjort flere ting for at kickstarte sit boligmarked. Nu begynder vi at få svar på, om det virker, fremhæver analytiker. (Side 20)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSK INDUSTRI I TÆT DIALOG MED LARS LØKKE LIGE FØR KORANLOVEN

Danmarks største erhvervslobby, DI, kørte tæt parløb med regeringen helt op til koranloven, og det skaber udbredt bekymring blandt flere partier i Folketinget. De frygter for erhvervsinteressers indflydelse på politikken og demokratiet. (Forside, side 2-5)

NOVO NORDISKS SLANKESÆLLERT VISER OVERRASKENDE EFFEKT PÅ ALKOHOLIKERE

En dansk forskergruppe har netop indledt et studie, der skal vise, hvordan Novo Nordisks kæmpesucceser Wegovy og Ozempic kan bruges mod alkoholisme. Resultaterne fra et tidligere studie peger på, at alkoholikere mister trangen til alkohol, når de modtager medicinen. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SYDBANKS KOMMENDE TOPCHEF MÅ SMØGE ÆRMERNE OP

Allerede inden Mark Luscombe til sommer tager over efter Karen Frøsig som Sydbanks topchef, spekuleres der i, om det er ham, der skal forestå det næste bankbryllup. (Forside, side 6-7)

A.P. MØLLER-MÆRSK VIL STRAMME OP PÅ SIKKERHEDEN PÅ AARHUS HAVN

Mærsk vil forbedre sikkerheden på sin havn i Aarhus efter Jyllands-Postens afsløringer om, hvordan kriminelle grupperinger med forbindelser til rockermiljøet færdes på havnen. Afsløringerne kommer på baggrund af kilder i Mærsk, myndigheder og på havnen. (Side 4)

18 KØLIGE MÅNEDER VENTER FORUDE

I årevis er økonomier og investorer blevet hjulpet igennem krisetider med statsstøtte og billig likviditet. Det er nu forbi, men den kølige modvind ser ud til at vare ved. (Side 16)

.\\˙ MarketWire