Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Sydbank: Må forvente at SAS-aktien dykker mod nulpunktet

4/10 06:34

Det er ikke en god dag for SAS' eksisterende aktionærer, der står til at tabe hele investeringen, men det har de dog været forberedt på i lang tid.

Det fortæller Sydbanks aktieanalysechef, Jacob Pedersen, til TV2 News, efter at det pressede luftfartsselskab er blevet rekapitaliseret med et stort nul til de eksisterende aktionærer.

- De har haft så rigeligt med tid til at indstille sig på det her. SAS-ledelsen har været meget, meget konkrete i at fortælle, at de her aktier bliver værdiløse. Det har man været i over et år nu, siger Jacob Pedersen, der fortsætter:

- SAS-aktien har handlet mod enhver fornuft og også virkelighedssans i forhold til, hvad aktionærer har kunnet forvente ud af den her situation.

Tirsdag steg SAS-aktien med 16,1 pct. til 0,2066 kr. på børsen i København frem mod den ventede meddelelse fra SAS om afklaringen af ejerskabet, men den glæde for de eksisterende aktionærer ventes at være forduftet onsdag morgen.

- Vi må forvente i morgen, at aktien styrtdykker mod nulpunktet, siger Jacob Pedersen, der vurderer, at investorerne nu må have fanget, at aktien er nul kr. værd.

Jacob Pedersen, der i lang tid har anbefalet at sælge SAS-aktien, fremhæver, at SAS-aktien i lang tid har handlet mod enhver fornuft.

- Nu har vi svesken på disken, siger Jacob Pedersen.

.\\˙ MarketWire