Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med SAS, Danske Bank og Ecco

5/10 06:32

BØRSEN

REKORDHANDEL MED VÆRDILØSE SAS-AKTIER

Onsdag bød på voldsom spekulation i SAS-aktien, der reelt er dømt værdiløs og bliver annulleret i 2024. Trods det er der aldrig før solgt og købt så mange SAS-aktier på en enkelt handelsdag. (Forside, side 6-8)

POLITISK TÅLMODIGHED MED SAS HÆNGER I TYND TRÅD

Politikerne tøver med at skyde flere penge i SAS, mens selskabets valg om at forblive svensk giver tavshed på Christiansborg. (Side 2)

SAS’ NYE FLYPARTNER HAR SELV HAFT HUL I KASSEN

Air France-KLM er stor, men absolut ikke den stærkeste af de tre store europæiske luftfartsgrupper, der også tæller Lufthansa og IAG, kendt for British Airways. Tværtimod har flyselskabet haft betydelige finansielle udfordringer. (Side 4)

DANSKE BANK INDRØMMER AT HAVE REAGERET FOR LANGSOMT

Danske Bank var ikke hurtige nok til at rette op på mangler i arbejdet med kreditvurderinger, og det har givet mere travlhed i banken, der får flere påbud af Finanstilsynet. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

AIR FRANCE-KLM KAN OVERTAGE KONTROLLEN MED SAS OM TO ÅR

En af de nye investorer i det kriseramte SAS, det fransk-hollandske luftfarts-selskab Air France-KLM, kan udløse en potentiel bombe under redningen af det skandinaviske selskab. Investoren har planer om helt at opsluge SAS, og så ryger selskabets uafhængighed. (Forside, side 4-5)

AKTIER TRUES AF LANGVARIG NEDTUR EFTER NY BLODTUD

De globale aktiemarkeder er generelt præget af store kursfald, i takt med at dollaren er styrket, og renterne stiger. I går var det olieprisen, der fik bøllebank. Det er igen den amerikanske centralbank og udsigterne for rentepolitikken, der giver usikkerhed. Turbulensen kan vare ved. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SAS REDDET – MEN SNART KAN AIR FRANCE-KLM TAGE KONTROLLEN

Med den nye redningsplan ser SAS ud til at blive en del af en europæisk konsolidering, hvor Air France-KLM snart tager kontrollen med det skandinaviske ikon. Men til gengæld lider SAS ikke en finansiel død. (Forside, side 8-9)

NY CHEF SKAL SIKRE ECCO EN BEDRE INDTJENING I USA

Familieejede Ecco vil gå nye veje på det amerikanske marked – og sætter chef fra Mellemøsten på opgaven med salg af danske sko i USA. (Side 2)

SMÅ VIRKSOMHER ER I KNIBE: BANKER OPKRÆVER SVIMLENDE MILLIARDBELØB EKSTRA

Det er kammerateri, at alle banker over en bred kam har øget deres rentemarginal markant. Det koster ifølge en brancheorganisation de små og mellemstore virksomheder milliarder af kroner ekstra om året. (Side 7)

EL NIÑO LAVER BALLADE PÅ RÅVAREBØRSERNE

Vejrfænomenet El Niño er en realitet, og opvarmningen af Stillehavet vil få priserne til at gynge på råvarebørserne. (Side 10)

SATSNING PÅ KVANTETEKNOLOGI SKAL SKABE NY SUPERKLYNGE I DANMARK

En dansk styrkeposition i kvanteforskning skal nu omsættes til kommerciel succes og en klynge af nye virksomheder. Samlet er der nu skudt flere milliarder kroner ind i en dansk satsning på kvanteområdet, både fra staten og fra fonde. (Side 12-13)

.\\˙ MarketWire