Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pandoras marketingschef: Vi skal vokse - potentialet er der

5/10 15:08

Pandora skal være større. Og skal vokse fra den markedsandel af det globale smykkemarked på 1,3 pct., som selskabet har i dag.

Det siger selskabets marketingchef, chief marketing officer, CMO, MC Gasco-Buisson, på Pandoras kapitalmarkedsdag torsdag i London.

- Vi skal transformere Pandora fra at være det brand, der har været elsket for charms, til at at være det brand der er kendt for dets smykker, siger hun.

- Markedet for smykker er over 2510 mia. kr. værd globalt - og Pandora har omkring 1,3 pct. af det marked i dag. Det skal vi ændre, da vi har signifikant vækstpotentiale, siger marketingchefen.

Og der er vækst at hente på de fleste markeder. Pandoras markedsandel er 11 pct. i Spanien og Italien, 10 pct. i Storbritannien, 9 pct. i Australien og Mexico.

I Kina, der ifølge en opgørelse fra Pandora, har en markedsstørrelse op 855 mia. kr., er Pandoras andel under 0,5 pct. Og i USA, hvor markedet er 586 mia. kr. stort, er Pandoras andel på blot 2 pct.

.\\˙ MarketWire