Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Pandora, Coloplast og SAS

6/10 06:32

BØRSEN

PANDORAS NYE MÅL SENDER AKTIEKURS I VEJRET

Investorerne i Pandora kan juble over udsigt til massive udbytter og nye højere vækstmål, hvilket sendte aktien op med 12 pct. På kapitalmarkedsdagen opjusterede topchef Alexander Lacik forventningerne til den årlige vækst og lancerede en ekspansion i Indien, Sydkorea og Japan. Kina er smertensbarnet . (Forside, side 6-7)

COLOPLAST SENDER OVERFLØDIG SKATTEBYRDE TIL AKTIONÆRER

Coloplast solgte nye aktier for et milliardbeløb for kort efter at udbetale en stor af del af pengene som udbytte, der beskattes. (Side 8)

EJERE SÆLGER TIDLIGERE B&O-SELSKAB TIL AMERIKANERE

Den hurtigt voksende forstærkervirksomhed Icepower fra Søborg brød ud af B&O i 2016. Nu får selskabet igen nye ejere. (Side 10)

NABOLANDE SKRUER OP FOR GRØN MILLIARDSTØTTE

Når andre lande deler ud til den grønne industri, er Danmark nødt til at gå med, lyder appellen fra Green Power Denmark. (Side 14)

BANKER FRUSTREREDE OVER NYT KAPITALKRAV TIL UDLÅN

Vagthunden for den finansielle stabilitet i Danmark vil gøre det dyrere at låne penge ud til ejendomsselskaber. (Side 18-19)

UVIST HVAD DER SKER MED SAS’ EUROBONUS-POINT

Foreløbigt bliver SAS-bonuskunder ikke berørt af redningsplanen, men SAS kan ikke sige, hvad der sker i det nye ejerskab. (Side 22)

RENTER SKYDER I VEJRET I USA OG EUROPA: FLERE FORKLARINGER I SPIL

Vi ved ikke, om rentetoppen er nået, eller om der kommer et inflationsstød igen. Den risiko får investorer til at vende ryggen til obligationer. (Side 24-25)

FIRE UD AF FEM PENSIONSSELSKABER VOKSER

Der er generelt vækst i de kommercielle pensionsselskaber, men AP Pension står dog tilbage som den væsentlige undtagelse. (Side 32)

BERLINGSKE BUSINESS

FRYGT FOR 60.000 DANSKE JOB I ENERGIBRANCHEN

Erhvervsorganisationen Green Power Denmark har 25 forslag til regeringen, der ifølge organisationen ikke investerer nok i den haltende grønne sektor. Det frygtes, at udenlandske aktører som USA og Kina vil sætte sig på vindmølleproduktionen. (Forside, side 4-5)

KRITISK USA-DOMSTOL VIL HOLDE DØREN ÅBEN FOR BEDRE BUD PÅ SAS

En dommer i USA skal kaste et kritisk blik på, om de nye ejere af SAS har givet det bedste bud. Nu advares der mod at tage noget for givet. (Side 6-7)

SAS-FORMANDS SPÅDOM: FLYGIGANT VIL OPSLUGE SAS

SAS har fået nye ejere, men to af dem er der måske kun i kort tid, ifølge SAS-formand Carsten Dilling. Han spår, at SAS om få år blot har to ejere: Air France-KLM og den danske stat. (Side 8-9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PANDORA VIL RETTE SMYKKESALGET MOD FLERE AF VERDENS KVINDER

Koncernchef Alexander Lacik vil skubbe yderligere fart i børsnoterede Pandora ved at udvide med flere slags smykker, mange nye butikker og satsning på flere markeder. Markedsandelen globalt skal løftes, og omsætningen kan blive hævet med op mod 9 mia. kr. kr. de næste tre år. Især Asien er i kikkerten. (Side 4)

GÆLDSANALYTIKERE ADVARER ØRSTED: FLERE NEGATIVE OVERRASKELSER VIL BLIVE STRAFFET

Kreditvurderingsinstitutterne holder skarpt øje med den danske havvindgigant, og der er lagt op til en nedjustering, hvis der kommer flere negative overraskelser. Ørsted slår fast, at man vil kæmpe for at fastholde sin nuværende vurdering. (Side 8)

NY GENERATION STORMER IND PÅ JOBMARKEDET OG ÆNDRER SPILLEREGLERNE

De kræver at blive set som hele mennesker, sårbarhed er en styrke for dem, og de er ikke bange for at sparke døren ind til chefen. Det er den yngste generation på arbejdsmarkedet – Z’erne. (Side 12-13)

.\\˙ MarketWire