Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Carlsberg, Pandora og Hartmann

9/10 06:32

BØRSEN

NY CARLSBERG-TOPCHEF SER MASSIVE DILEMMAER I DE NÆSTE 10-20 ÅR

Carlsbergs nye topchef, Jacob Aarup-Andersen, skal skabe bæredygtig og konsistent vækst. Men samtidig skal han forholde sig til geopolitisk uro og et udefrakommende pres i en tid med store dilemmaer. (Forside, tillæg side 8-13)

BESTSELLER GÅR I OFFENSIVEN OG ÅBNER FLERE BUTIKKER

Resultatet før skat i Anders Holch Povlsens Bestseller falder med 19 pct. til 4,9 mia. kr. grundet stigende omkostninger som følge af inflation. Omsætningen blev løftet med 5 pct. til 37 mia. kr. Anders Holch går nu i offensiven. Han vil åbne måske 300 nye fysiske butikker. (Side 4)

BAYWATCH-BABE SKAL ÆNDRE KUNDERS SYN PÅ PANDORA

56-årige Pamela Anderson fra hitserien "Baywatch" skal være med til at løfte Pandoras omsætning med 8-10 pct. om året med større fokus på andre smykkegrupper såsom ringe og halskæder. (Side 10)

EKSPERTER UNDRER SIG OVER STADIL-ARGUMENT I BØRSDRAMA

Adjunkt og professor mener ikke, Thornicos argumentation bag tilbuddet til Brdr. Hartmanns aktionærer holder vand. Tilbudsprisen er fastsat på baggrund af foregående handelspriser, som Thornico selv argumenterer for ikke nødvendigvis er retvisende for aktiernes værdi. (Side 16)

AKTIEMARKEDERNE RAMT AF FRASALG

Stigende renter skaber et alternativ til aktier. Det er første gang i 16 år, at aktier oplever så kraftig modvind fra obligationer. (Side 18)

KARLSTROMER VIL GENSTARTE GN STORE NORD

Det er ikke første gang, at GN Store Nord er kommet i hård modvind. En ny genrejsning står på dagsordenen for topchef Peter Karlstromer. (Tillæg side 16-17)

UDFORDRENDE ÅR FOR DSV'S OPKØBSMASKINE FÅR TOPCHEF TIL AT FOKUSERE PÅ STORE OPKØB

Transportbranchen har haft travlt de seneste år og sendt indtjeningen på rekordniveau hos DSV. Det har gjort opkøbsemner for dyre, men nu ser topchef mulighederne åbne sig. (Tillæg side 30-31)

BERLINGSKE BUSINESS

UMÆTTELIGE KRAV TIL VELFÆRD KAN BLIVE EN BOMBE UNDER REGERINGEN

Forventningerne til velfærden vokser, men pengene kan ikke følge med. Derfor sender flere topøkonomer nu en advarsel til regeringen. (Forside, side 4-5)

ENERGIHANDLERE HAR KÆMPE SUCCES MEN IKKE MED AT ANSÆTTE KVINDER

Landets energihandlere har de seneste år sprængt alle rammer for indtjening og scoret milliarder af kroner. Men branchen har en stor udfordring, når det handler om at rekruttere kvinder. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STORBØNDER VIL HAVE MAGT OG AKTIER I DANISH CROWN

Danish Crowns konkurrenceevne er i bund, og en lang række af landets største svineproducenter samles nu til stormøde for at kræve radikale ændringer i selskabet. Vores dør står vidt åben, forsikrer Danish Crowns formand. (Sid 24-25)

PRISKRIG ULMER PÅ BREDBÅNDSMARKEDET

Teleselskabet 3 gik i luften med 5G-bredbånd sidste efterår. Nu har Fastspeed fået lov til at leje sig ind på 3's 5G-net. Godt nyt for bredbåndskunderne, lyder dommen. (Side 26-27)

.\\˙ MarketWire