Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SAS-drama fortsætter: Apollo vil stoppe kritisk udbetaling

10/10 11:14

Den amerikanske kapitalfond Apollo, som tabte budkampen om SAS, forsøger tilsyneladende at forhindre salget af flyselskabet til gruppen af investorer ledet af det amerikanske investeringsselskab Castlelake og Air France-KLM.

Ifølge det norske medie E24 prøver Apollo at stoppe en udbetaling på 3 mio. dollar, som SAS hævder er helt nødvendig at gennemføre til vindergruppen for at kunne fortætte forhandlingerne med budvinderne.

SAS-aktien er tirsdag skudt i vejret med 66 pct. til 0,03 kr. efter historien.

- Når aktien stiger så markant, kan det hænge sammen med, at nogen måske spekulerer i, at der alligevel - mod alle odds - kan være penge at hente for de nuværende aktionærer, skriver investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet i en kommentar.

SAS hævder, at betalingen af de 3 mio. dollar er kritisk for, at budvinderne vil gå videre i forhandlingerne med SAS med henblik på at kunne underskrive en endelig købsaftale.

Betalingen vedrører omkostninger, som vindergruppen påtog sig, da de bød på SAS.

- Udbetalingen af omkostningsgodtgørelsen er nødvendig og hensigtsmæssig for fortsat at motivere budgiverne til at gå videre med de nødvendige næste skridt og gennemføre transaktionen, oplyser SAS i en indberetning til konkursdomstolen i New York ifølge E24.

.\\˙ MarketWire