Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Genmab, SAS og Novo Nordisk

12/10 06:32

BØRSEN

GENMAB TÆT PÅ AFGØRENDE NYT OM POTENTIELLE KÆMPESÆLLERTER

Inden for få måneder ventes afgørende nyt fra Genmab om to potentielle kæmpesællerter, der med succes kan overgå storsællerten Darzalex i værdi. (Forside, side 10)

BANG & OLUFSENS STØRSTE MARKED SVIGTER FORTSAT

Kina har længe været en sten i skoen for B&O. Nu sætter topchefen sin lid til, at markedet gør comeback i foråret 2024. (Side 8)

STATEN LÆGGER OP TIL AT SKAFFE SIG USÆDVANLIG MAGT OVER HAVVIND

Branchen er især bekymret over udsigten til, at staten kan få vetoret over ændringer i forretningsplan. (Side 14-15)

FORSIKRINGSSELSKABER RAMT AF “USÆDVANLIGT KVARTAL”

Forsikringsselskaber kommer til at bøde for dårligt vejr, men inflationen bliver et plaster på såret, vurderer ekspert. (Side 18)

PENSIONSKASSER HAR STADIG RUSSISKE AKTIER – MEN USYNLIGT

Flere pensionskasser har penge i den sanktionsramte russiske økonomi, som det er umuligt at sælge fra. Men værdipapirerne er usynlige for offentligheden. (Side 20)

NY INFLATIONSGYSER VENTER

Nye inflationstal fra USA lander torsdag, og det kan skubbe til både finansmarkederne og forventningen til den amerikanske centralbank. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

STATEN HAR HOLDT SAS PÅ VINGERNE MED 8,5 MIA. KR.

Det kriseramte skandinaviske luftfartsselskab har gennem de seneste 15 år fået enorme kapitalindsprøjtninger fra den danske stat. Blå partier ærgrer sig over de store tilskud, der bevilges af hensyn til dansk erhvervsliv. (Forside, side 6-7)

VÆGTVOGTERNE I USA SPRINGER PÅ WEGOVY-BØLGEN

Novo Nordisks vægttabsmedicin Wegovy går sin sejrsgang i USA og trækker et spor af historiske forandringer bag sig. Forleden faldt endnu en bastion i vægttabsbranchen, da vægtvogterne i WW International Inc. foretog et historisk strategiskifte, som sendte aktiekursen på himmelflugt. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

HEMMELIGHEDSFULD DANSK VIRKSOMHED VILLE VÆRE DET NÆSTE MÆRSK

Pond er blevet spået en lysende fremtid, men en række samarbejdspartnere har givet op undervejs. Der er vilde ting på vej, siger direktøren. (Forside, side 8-9)

DANISH CROWNS EJERE ER UTILFREDSE – OG SPLITTEDE

Danish Crownandelshavere med en årsproduktion på 5 mio. grise har været samlet til stormøde for at drøfte fremtiden for den kriseramte slagterikoncern. (Side 12)

SAS FÅR GODKENDT BETALING

Den amerikanske kapitalfond Apollo, som tabte bud [1] kampen om SAS, der i knap halvandet år har kæmpet for overlevelse, må endegyldigt se sig slået. Ifølge nye retsdokumenter er SAS et skridt nærmere flyselskabets store redningsplan. (Side 14)

.\\˙ MarketWire