Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, Tryg og Ørsted

16/10 06:32

BØRSEN

DRASTISK DYK I MARKEDET FOR HANDEL MED VIRKSOMHEDER

Der er nedgang i markedet for virksomhedshandler. Nye tal viser et markant dyk på 34 pct. sammenlignet med sidste år. Senest er milliardsalget af OW Bunker-søsterselskab udskudt. (Forside, side 6-7)

MYNDIGHEDER I USA VIL IKKE GENFORHANDLE MED ØRSTED

Ørsted overvejer nu, hvad der skal ske med projektet i New York, hvor omkostningerne er steget markant, siden Ørsted vandt havvindudbuddet i 2019. (Side 4)

TRYG VIL VÆRE LEDENDE I SKANDINAVIEN

Forsikringskoncernen Tryg vil stille sig bedre ved at koncentrere sig om integrationen af det store RSA-opkøb end at koste sig over Storbritanninen. Forsikringskoncernen har fortsat travlt med integration af Codan Norge og Trygg-Hansa i Sverige. (Side 8)

INGEN TVIVL OM, AT KINAS ØKONOMI ER SVAG

Økonomerne har været opmærksomme på kinesiske inflationstal, efter at Kina hen over foråret og sommeren døjede med deflation, der frygtes at vende tilbage på ny. Men det lader nu til, at Kina holder deflationen stangen. (Side 14)

ANALYTIKER: STADIL GJORDE HARTMANN-AKTIE UINVESTERBAR

Familien Stadil kritiseres for en historik med ikke at varetage mindretalsaktionærerne i Brdr. Hartmanns interesse. (Side 16-17)

OBLIGATIONER ER “GENFØDT” SOM INVESTERINGSKATEGORI

Efter ti års ørkenvandring kan obligationsinvestorerne nu igen se lys forude. Mange har med rette været bekymrede for rentestigningerne – særligt i den periode, hvor energipriserne drev inflationen i vejret. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

EKSPERT: NOVO RISIKERER AT SNUBLE I SIN EGEN SUCCES

Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen står i spidsen for en succes, der bare vokser og vokser. Men en virksomhedshistoriker sætter nu fingeren på Novos største udfordring: Et enormt overskud på dyr medicin til fattige mennesker. (Forside, side 4-5)

GOOGLE BEROLIGER BRUGERE AF KUNSTIG INTELLIGENS

Internetgiganten lover at beskytte brugerne af kunstig intelligens mod at blive stævnet for at krænke andres ophavsret. (Side 9)

SPILLELYSTEN ER STOR

Fire af fem i Danmark spiller nu digitale spil - og den ældre generation gør det faktisk oftest. Den dybere viden skal ruste den i forvejen succesrige, danske spilbranche til at nå nye højder. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STOR FORSKEL PÅ HVOR MEGET BANKER GIVER I RENTE PÅ INDLÅN

Maj Bank og Saxo Bank topper listen over banker i Danmark, som giver mest i rente uden nogen form for binding. (Side 23)

INVESTORERNE BØR VÆNNE SIG TIL ET NYT REGIME

Finansmarkederne står over for et nyt regime, som vil kræve, at investorerne investerer på en helt anden måde, end de har været vant til, fastslår Johanna Kyrklund, der er investeringsdirektør i Schroders. (Side 24-25)

PRIVATE INVESTORER ER FOR ALVOR KOMMET TILBAGE I MARKEDET

Udsigten til en lang periode med høje renter har skabt usikkerhed, men private investorer sidder ikke på hænderne. (Side 25)

.\\˙ MarketWire