Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Rolls-Royce, VW og Volta

17/10 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

ROLLS-ROYCE ER KLAR TIL AT FYRE 2500 FUNKTIONÆRER

Rolls-Royce forbereder sig på at nedlægge omkring 2500 administrative arbejdspladser som en del af en større omstrukturering af det britiske rumfarts- og forsvarsselskab, som er igangsat af den ny administrerende direktør for at strømline driften og øge afkastet. (ROLLS-ROYCE POISED TO CUT 2,500 WHITE-COLLAR JOBS)

FORD-FORMAND ADVARER OM AT FORLÆNGET STREJKE VIL GAVNE TESLA, TOYOTA OG KINA

Fords formand opfordrer amerikanske bilfabriksarbejdere til at slutte strejken, der går ind i anden måned. Udstrakte arbejdsnedlæggelser vil hjælpe Tesla, Toyota og de kinesiske bilproducenter og "ødelægge" lokalsamfund i hele USA, lyder det. (FORD CHAIR WARNS EXTENDED STRIKE WILL BOOST TESLA, TOYOTA AND CHINA)

FEDMESMEDICINS DÆMPENDE VIRKNING PÅ APPETIT ER SVÆR AT SLUGE FOR SNACKPRODUCENTER

Analytikere advarer om, at de ekstraordinære vækstudsigter for lægemidler som Novo Nordisks Wegovy og Ozempic, som er ordineret til diabetes, men også bruges til vægttab, kan ramme salget af færdigretter og drikkevarer i takt med, at patienterne reducerer deres kalorieindtag. (PREDICTIONS THAT WEIGHT-LOSS DRUGS WILL DAMPEN APPETITE HARD TO SWALLOW FOR SNACKS MAKERS)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

STREAMINGGIGANTEN NETFLIX PLANLÆGGER NYE VIDEOSPIL BASERET PÅ DERES HITSHOWS

Netflix arbejder hårdt på et fremstød i videospilindustrien for at udnytte de studier, det har erhvervet gennem de sidste to år, til at skabe flere spiltitler baseret på populære Netflix-film og tv-shows. Netflix tager skridt for at udvide med avancerede spil i konkurrence med Sony og Microsoft. (STREAMING GIANT NETFLIX PLANS NEW VIDEOGAMES BASED ON ITS HIT SHOWS)

STARBOARD ERHVERVER MERE END 5 PCT. ANDEL I KONTRAKTFORSKNINGSFIRMAET FORTREA

Starboard Value har opbygget en ejerandel på mere end 5 pct. i kontrakt-forskningsorganisationen Fortrea Holdings, der anses som en diversificeret global kontraktforskningsorganisation for lægemiddel-, biotek- og medicinsaludstyrsbranchen. Aktivistinvestoren planlægger at presse på for at gennemføre ændringer, der kan øge marginen og katalysere højere aktiekurs. (STARBOARD TAKES 5%-PLUS STAKE IN CONTRACT-RESEARCH FIRM FORTREA)

BOLIGSALG PÅ VEJ TIL RINGESTE ÅR SIDEN SUBPRIME-KRISEN

De højeste realkreditrenter i 23 år trækker boligsalget ned til det laveste niveau siden subprime-krisen. Salget af eksisterende boliger forventes at falde til det laveste siden mindst 2011, hvor den amerikanske befolkning var mindre, og landet stadig var ved at komme sig efter en af de værste boligkriser nogensinde. (HOME SALES ON TRACK FOR SLOWEST YEAR SINCE HOUSING BUST)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

CARILLION-LEDELSE UNDGÅR RETSFORFØLGELSE

Den britiske regering har droppet anklager mod fem tidligere chefer i den insolvente ejendomsudvikler Carillion, få timer før en "testsag" i højesteret skulle begynde. Konkursbestyrelsen havde søgt inhabilitetskendelser, der ville have forhindret fem tidligere medlemmer af ledelsen i byggegruppen i at fungere som direktører. (EXECUTIVES AT CARILLION AVOID TRIAL)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

VW STÅR OVER FOR EN HÅRD SPARERUNDE

Kernemærket i Wolfsburg-gruppen har et kronisk lavt afkast, og det vil ledelsen nu lave om på. Tusindvis af kontorjobs kan blive berørt. VW afviser "påståede sparemål". (VW STEHT EINE HARTE SPARRUNDE BEVOR)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

ECB'S CHEFØKONOM FORVENTER INGEN REDUKTION I HØJE RENTER FORELØBIG

ECB's cheføkonom, Philip Lane, forventer, at eurozonen vil nå inflationsmålet på 2 pct. inden 2025. Men han udelukker ikke endnu en renteforhøjelse. (EZB-CHEFVOLKSWIRT ERWARTET VORERST KEINE ABKEHR VON HOHEN ZINSNIVEAUS)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

XIS 1000 MIA. DOLLAR 'ÅRHUNDREDES PROJEKT' GÅR EN USIKKER FREMTID I MØDE

Kinas samlede aktivitet i Belt & Road Initiativ-landene er faldet omkring 40 pct. fra toppen i 2018, da verdens næststørste økonomi bremser op. Beijing beskyldes for at være en uansvarlig långiver, der driver lande mod konkurs. Det eneste G7-medlem i projektet, Italien, står til at droppe ud ved årets udgang. (XI’S $1 TRILLION ‘PROJECT OF THE CENTURY’ FACES UNCERTAIN FUTURE)(

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

ADVARSELSLAMPER BLINKER INDEN KINESISK INDTJENINGSSÆSON

Den kinesiske regnskabssæson nærmer sig med et par blinkende advarselslamper efter en række nedjusteringer og reduktioner i aktiekursmål, der involverer Big Tech-frontløbere som Alibaba, JD.com og Tencent. (RED FLAGS FOR CHINA’S EARNINGS SEASON AS ALIBABA, JD.COM PRICE TARGETS SLASHED)

DAGENS INDUSTRI (DI.SE)

SVENSK LASTBILSTARTUP VOLTA TRUCKS ER GÅET KONKURS

Holdingselskab Volta Trucks har besluttet at indgive en konkursbegæring. Aktierne vurderes nu at være værdiløse. (SVENSKA LASTBILSSTARTUPEN VOLTA TRUCKS I KONKURS)

.\\˙ MarketWire