Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, B&O og Gjensidige

23/10 06:32

BØRSEN

LUKSUSSTRATEGI FÅR B&O TIL AT DROPPE BUTIKKER OG TELEGIGANT

Bang & Olufsen er i gang med en kæmpe tilpasning af sit butiksnetværk. I løbet af det seneste år har virksomheden trukket sig fra multibrandbutikker eller lukket monobrandbutikker på daglig basis, og i første kvartal i det forskudte regnskabsår for 2023/24 er det gået dramatisk for sig i USA. (Forside, side 4)

BILMÆRKER TABER 22 PCT. AF MARKEDET PÅ TI ÅR

Konkurrencen er spidset til i bilindustrien, og den gør ondt på de gamle bilkoncerner. På ti år er de største bilmærkers andel af det danske marked dykket med 22 pct.point. (Side 6-7)

NOVOS UDVIDELSER PÅVIRKER ERHVERVSBYGGERIET

Bekæmpelse af inflation i byggesektoren er vanskelig, fordi Novo Nordisk har gang i så mange udvidelser, vurderer lektor. (Side 10)

BESKÆFTIGELSE KRYDSER 3 MIO. – MEN FESTEN ER VED AT ÆRE FORBI

Når vi træder ind i vinteren, vil det markere et skifte på arbejdsmarkedet, vurderer Arbejderbevægelsens Erhvervsråd. (Side 15)

NU SKAL DER OBLIGATIONER I PORTEFØLJEN

Det er nu, man skal købe lange obligationer med høj rente, for de høje afkast vil ikke vare ved, lyder det fra eksperter. (Side 16)

UTILFREDSE KUNDER OG UVEJR TRÆKKER TÆNDER UD I GJENSIDIGE

Forsikringskoncernen Gjensidiges danske forretning har lavet fejl i forbindelse med nyt it-system. Landechef frygter for utilfredse kunder. (Side 18)


BERLINGSKE BUSINESS

GIGANTER SENDER ASTRONOMISK MILLIARDBELØB I SKATTELY

I 2016 blev omfattende skatteunddragelse via skattely i Panama afsløret. Nu slår en ny rapport fast, at globale selskaber hvert år sender 7000 mia. kr. i ly for skattemyndighederne verden over. (Forside, side 4-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

PFA: SAMFUNDET STÅR I EN SUNDHEDSKRISE

Antallet af syge ansatte, der har brug for et behandlingsforløb, vokser stadig hurtigere, viser tal fra landets største pensionsselskab, PFA. Revisionshuset BDO er en af de virksomheder, der forsøger at knække kurven. (Side 24)

EKSPERT OM FALSKE NOVO-MIDLER: FLERE KRIMINELLE VIL FORSØGE SIG

Flere og flere organiserede kriminelle grupper vil øjne profit i at forfalske den danske medicinalkoncern Novo Nordisks produkter, vurderer Nathan Wajsman, der er cheføkonom og ekspert i falsk medicin. (Side 26)

.\\˙ MarketWire