Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Chevron, Northvolt og Astrazeneca

24/10 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

CHEVRON KØBER DEN AMERIKANSKE OLIEPRODUCENT HESS FOR 53 MIA, DOLLAR

Chevron køber den amerikanske olie- og gasproducent Hess til en pris på 53 mia. dollar. Aftalen, der er den største i Chevrons historie, sætter Hess’ virksomhedsværdi, inklusive gæld, til 60 mia. dollar og giver Chevron fodfæste i Guyana, der har det største oliefund i det seneste årti. (CHEVRON TO BUY US OIL PRODUCER HESS FOR $53BN)

NORTHVOLT PLANLÆGGER 20 MIA. DOLLAR BØRSNOTERING I STOCKHOLM

Den svenske batteriproducent Northvolt vil børsnoteres i Stockholm i en af de største børsnoteringer for et europæisk selskab i de seneste år. Batteriproducenten forhandler med investeringsbanker til formelt at gennemføre handlen, der kan værdisætte virksomheden til omkring 20 mia. dollar, mens Rothschild & Co er rådgiver i den indledende offentlige udbudsproces. (NORTHVOLT PLANS STOCKHOLM LISTING FOR POTENTIAL $20BN IPO)

ASTRAZENECA HAR 'KLINISK MENINGSFULDE' RESULTATER AF FORSØG MED KRÆFTMIDLER

Astrazeneca forsøger at forsikre investorer om, at koncernens planer om at erstatte traditionel kemoterapi med en ny generation af målrettede lægemidler er på rette vej. Det fremgår af de fuldstændige forsøgsresultater fremlagt på en medicinsk kongres mandag. ( ASTRAZENECA HAILS ‘CLINICALLY MEANINGFUL’ CANCER DRUG TRIAL RESULTS)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

UAW STREJKE UDVIDES TIL STELLANTIS' STØRSTE AMERIKANSKE FABRIK

United Auto Workers udvidede mandag strejken mod Detroits bilfirmaer ved at blokere en bilfabrik, der producerer Chryslers mest profitable pickup og er Stellantis’ største amerikanske fabrik. (UAW STRIKE EXPANDS TO STELLANTIS’S LARGEST U.S. FACTORY)

TESLA BEKRÆFTER UNDERSØGELSE AF DIREKTØRFRYNSEGODER OG AFTALER MED NÆRTSTÅENDE PARTER

Amerikanske anklagere har stævnet Tesla for at få information om direktørfrynsegoder, aftaler med nærtstående parter og beslutninger om at ansætte eller fyre medarbejdere. Det fremgår af Teslas kvartalsrapport. (TESLA CONFIRMS PROBE INTO EXECUTIVE PERKS AND RELATED-PARTY DEALS)

ØKONOMIEN BURDE BREMSE MEN I STEDET ACCELERERER DEN

Tidligere i år forudsagde økonomer og Federal Reserve-topfolk, at den amerikanske økonomi ville dæmpes af højere renter reducerede udgifter og investeringer. Men nylige økonomiske data tyder på, at økonomien accelererer på trods af højere låneomkostninger. THE ECONOMY WAS SUPPOSED TO SLOW BY NOW. INSTEAD IT’S REVVING UP.)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

ST JAMES'S PLACE INDEFRYSER 826 MIO. PUNDS EJENDOMSFOND GRUNDET STIGENDE UDBETALINGER

St James's Place har suspenderet handel med en ejendomsfond, der investerer folks opsparing i kommercielle ejendomme i Storbritannien. Det er den seneste fond som fryses, da kunderne forsøger at komme ud af det problemramte marked. (ST JAMES’S PLACE GATES £826M PROPERTY FUND AS WITHDRAWALS MOUNT)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

MILJØFORKÆMPERE BOYKOTTER TESLA-HØRING

Høringen om en planlagt udvidelse af den amerikanske elbilproducent Teslas fabrik uden for Berlin starter med en skandale. Flere borgerinitiativer og talrige miljøforkæmpere, der har indsendt mere end 1000 indsigelser, holdt sig demonstrativt væk fra arrangementet. (UMWELTSCHÜTZER BOYKOTTIEREN TESLA-ANHÖRUNG)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

BANKER OG ECB SKÆNDES OM HÅNDTERING AF BENKO-KREDITTER

ECB kræver store nedskrivninger fra visse banker grundet deres eksponeringer mod den østrigske ejendoms-, medie og detailinvestor Benkos Signa Group. Nogle anser omfanget for at være overdrevet. Andre taler om en "moderne heksejagt". (BANKEN UND EZB STREITEN ÜBER UMGANG MIT BENKO-KREDITEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

JAPAN INDLEDER EFTERFORSKNING AF GOOGLE FOR PÅSTÅEDE BRUD PÅ KONKURRENCEREGLER

De japanske konkurrencemyndigheder har begyndt en granskning af, om Alphabets Google misbruger sin markedsposition til at blokere rivaliserende tjenester. Det øger undersøgelserne af internetgigantens forretningspraksis over hele kloden. (JAPAN BEGINS PROBE INTO GOOGLE FOR ALLEGED ANTITRUST VIOLATIONS)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

APPLES IPHONE 15 FÅR RABATR PÅ KINESISKE E-HANDELSWEBSTEDER FORUD FOR SALGSFESTIVAL

Apples nye iPhone 15 bliver solgt med rabat på kinesiske e-handelssider op til salgsfestivalen Double 11. Samtidig er der hård konkurrence fra Huaweis Mate 60 Pro. (APPLE’S IPHONE 15 SEES DISCOUNTS ON CHINESE E-COMMERCE SITES AHEAD OF DOUBLE 11)

.\\˙ MarketWire