Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Lån & Spar og Blackrock

24/10 06:32

BØRSEN

PENSIONSMARKEDET STÅR TIL REKORD I 2023 EFTER LOVINDGREB OG NYE PRISER

Et lovindgreb omkring syge-og ulykkesforsikringer har udløst travlhed på pensionsmarkedet. Det har betydet store prisstigninger, der nu rammer virksomhederne, når de skal have pensionsordninger. De bebudede prisstigninger indfases nu. (Forside, side 16-17)

UVEJR HAR GIVET FORSIKRINGSSELSKABER TRAVLT

Forsikringsselskaberne har modtaget et væld af anmeldelser om skader oven på weekenden. Flere venter stigning de kommende dage. (Side 10)

AMERIKANSK RENTE BRYDER OVER 5 PCT.

De lange renter fortsætter med at skyde i vejret, og det er iøjnefaldende, mener chefanalytiker i Danske Bank. (Side 13)

CITI SER TOCIFRET AFKAST I EUROPÆISKE AKTIER

Storbanken Citi Group gør klar til en blød økonomisk landing i USA. Det vil gavne de europæiske aktier, der p.t. nærmest trækkes af banksektoren. (Side 18)

BLACKROCK LANCERER OBLIGATIONSFONDE MED UDLØBSDATO

En ny type fonde lader private investere i stats-og virksomhedsobligationer uden risiko for kursfald. (Side 19)

LÅN & SPAR BANK VIL KAPRE KUNDER VIA AFDELING I FAGFORENING

Lån & Spar Bank vil have fat i højtuddannede kunder i fagforening, men ekspert tvivler på, at metode ændrer det helt store. (Side 20-21)

BERLINGSKE BUSINESS

HÅB ER IKKE EN STRATEGI – HELLER IKKE I PRIVATØKONOMIEN

Man bliver helt sikkert skuffet, hvis man baserer sit valg af realkreditlån på at være rentespåmand. (Forside, side 2)

NYE ANSATTE TILTRÆKKES VED AT LOKKE MED HJEMMEARBEJDE

Der er i øjeblikket en voksende modstand mod hjemmearbejde, og virksomheder er begyndt at tvinge de ansatte tilbage på kontoret. Men det er en helt forkert vej at gå. (Side 8-9)

GRÆKENLAND ER TILBAGE I DET FINE SELSKAB EFTER BRUTAL HESTEKUR

Grækenland har endelig fået anerkendelse for det enorme genopretningsarbejde, der har fundet sted de seneste år. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

AKTIEFEST SENDER NOVOCHEFS LØN OP PÅ 550 MIO. KR. OVER SEKS ÅR

Novo Nordisks aktiekurs er firedoblet i Lars Fruergaard Jørgensens tid. Det smitter af på hans løn, som for en stor dels vedkommende er variabel. Det er indtil videre mere almindeligt i udlandet end i Danmark. (Forside, side 6-7)

BLACKROCK STOD BAG REKORDOPKØB I AALBORG

I juni annoncerede Colliers et rekordstort opkøb af 272 lejeboliger i Aalborg uden at oplyse køberen. Det viser sig nu at være amerikanske Blackrock. (Side 10)

KINAS BOLIGKRISE SENDER MØRKE SKYER IND OVER VERDENSØKONOMIEN

Kina står midt i en krise i ejendomssektoren, som ifølge Danske Bank vil dræne landets økonomi i årevis. Det har også konsekvenser for verdensøkonomien. (Side 12)

.\\˙ MarketWire