Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 24 Maj kl 15.00 Læs mere her

Siemens Energy styrtdykker: I forhandling med interessenter om garantiordninger

26/10 11:08

Siemens Energy brager torsdag ned med mere end 23 pct., efter at det er kommet frem, at selskabet er i forhandlinger med både den tyske stat og flere banker om garantiordninger.

Det bekræfter Siemens Energy i en meddelelse, efter at den tyske avis Der Spiegel tidligere torsdag afslørede forhandlingerne.

I meddelelsen slår energikoncernen fast, at forventningerne til 2023 vil blive indfriet, og at den tidligere Gas & Power-forretning ventes at fortsætte den "fremragende præstation" i 2024 og har kurs mod at indfri sine mellemlange finansielle mål.

Vindmølleforretningen Siemens Gamesa, der er konkurrent til danske Vestas, er fortsat plaget af kvalitetsudfordringer, oplyser selskabet.

- Da Siemens Gamesa for nuværende ikke udfører nye kontrakter på bestemte onshore-platforme og anvender striks selektivitet i offshore-forretningen, ventes ordreindgangen og omsætningen at ende under markedsforventningerne i 2024, og nettounderskuddet og de negative pengestrømme ventes højere end markedskonsensus, varsler Siemens Energy.

For at indfri forventningerne til den tidligere Gas & Power-forretning og for at garantere projekterne langsigtet er Siemens Gamesa derfor nødt til at styrke sin balance.

- Som følge af det behov gennemgår direktionen måder at styrke Siemens Energys balance og er i indledende forhandlinger med forskellige interessenter, heriblandt bankpartnere og den tyske regering, for at sikre adgang til en stigende volumen af garantier, der er nødvendigt for at udleve vores ventede stærke vækst, skriver Siemens Energy.

.\\˙ MarketWire