Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med MT Højgaard, Danske Bank og Mærsk

30/10 06:32

BØRSEN

NARKOKRIMINELLE HÆRGER EUROPAS STORE HAVNE

En narkokrig eskalerer lige nu omkring store havne i Holland og Belgien. Flere gange i år er der gjort rekordfangster af kokain, blandt andet på et Mærsk-skib. I Belgien finder tolderne nu så mange stoffer, at de har problemer med at nå at destruere dem. (Forside, side 12-13)

MT HØJGAARD VIL AF MED DEN INTERNATIONALE FORRETNING

Store tab på især Grønland er årsag til, at MT Højgaard har besluttet at skille sig af med koncernens aktiviteter i udlandet. (Side 2)

DANSKE BANK SER DE FØRSTE STORE KUNDER I PROBLEMER

De høje renter giver nu problemer hos de første store Danske Bank-kunder. Økonomien kan have stort slag fra renterne i vente, advarer topchef. (Side 6-7)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE BANK GENFINDER FORSVUNDNE PAPIRER TIL RETSSAG OM HVIDVASKSAGEN

Danske Bank har nu pludselig genfundet afgørende materiale til en retssag, hvor vrede investorer har stævnet banken for milliarder efter de store aktiedyk i kølvandet på hvidvaskskandalen. Men et afgørende notat til ledelsen mangler stadig. (Forside, side 4)

ENERGIKÆMPER ER ENDT I MASSIV KRISE

Den store deroute for de danske energiselskaber Ørsted og Vestas er ikke blot økonomisk. Deres omdømme er også i modvind. Ifølge eksperter er det blevet sværere at ride med på den grønne bølge. (Side 6-7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

RANSAGNINGER OG BESLAGLÆGGELSER: TOPADVOKAT EFTERFORSKES FOR UNDERSLÆB

Klager over en af landets mest fremtrædende skatteadvokater, Eduardo Vistisen, er strømmet ind til Advokatnævnet. I et år er han også blevet efterforsket af politiet i sag om muligt underslæb. (Side 24-25)

KRISE ELLER SUCCES EFTER ELON MUSK TWITTERKØB

Siden Elon Musk brugte 312 mia. kr. på at købe Twitter har selskabet tabt brugere og mistet indtægter. Men på ét punkt har Elon Musk leveret - ytringsfrihed. Tonen i hvert fald er blevet mere negativ i det seneste år. Men ifølge Washington Post ser økonomien ikke god ud. (Side 26-27)

.\\˙ MarketWire