Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Disney, Toyota og Ørsted

2/11 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

DISNEY VIL KØBE COMCAST UD AF HULU STREAMING JOINT VENTURE

Disney vil erhverve de sidste 33 pct. af Hulu fra streaming joint venture-kollegaen Comcast. Derved affyres startskuddet på, hvad der forventes at blive hårde forhandlinger mellem mediegiganterne om værdiansættelsen af den amerikanske streamingtjeneste. (DISNEY MOVES TO BUY COMCAST OUT OF HULU STREAMING JOINT VENTURE)

ESTÉE LAUDER-AKTIEN DYKKER EFTER NEDJUSTERING FRA ET LANGSOMT OPSVING I KINA

Estée Lauder-aktien fik det største endagsfald nogensinde, efter at den amerikanske kosmetikkoncern reducerede forventningerne på grund af et langsomt opsving i Asien. Samtidig advaredes også om en negativ effekt på 80 mia. dollar grundet forstyrrelser forårsaget af krisen i Mellemøsten. (ESTÉE LAUDER SHARES PLUNGE AS SLOW CHINA RECOVERY PROMPTS OUTLOOK CUT)

CVC CAPITAL PARTNERS UDSÆTTER BØRSPLANER I AMSTERDAM

Den europæiske private equity-koncern CVC Capital Partners har udskudt planerne om en børsnotering i Amsterdam med et år grundet usikkerhed i markedet. CVC har tidligere udskudt skiftet til børsnoteret selskab i kølvandet af Ruslands fuldskala invasion af Ukraine sidste år. (CVC CAPITAL PARTNERS POSTPONES PLANS FOR AMSTERDAM LISTING)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

BROOKFIELD-LEDET KONSORTIUM HÆVER BUD PÅ ORIGIN ENERGY TIL 10,5 MIA. DOLLAR

Et konsortium ledet af Brookfield Asset Management hæver overtagelsestilbuddet på australske Origin Energy til omkring 10,5 mia. dollar, men er igen stødt på modstand fra storinvestor, der mener, at tilbuddet er for lavt og vil stemme imod en overtagelse. (BROOKFIELD-LED CONSORTIUM RAISES BID FOR ORIGIN ENERGY TO $10.5 BILLION)

TOYOTA GIVER DE FLESTE AF DE AMERIKANSKE BILFABRIKSARBEJDERE 9 PCT.S LØNHOP

Toyota giver de fleste af de amerikanske fabriksarbejdere en lønstigning på 9 pct. og forkorter den tid, det tager at nå den maksimale løn. Det afspejler, at de forhold, som United Auto Workers i Detroit har gennemtrumfet, siver igennem til hele bilindustrien. (TOYOTA GIVES MOST OF ITS U.S. AUTO-FACTORY WORKERS 9% PAY BUMP)

FLEXPORT KØBER DEN CENTRALE TEKNOLOGI FRA KONKURSRAMTE CONVOY

Flexport har erhvervet teknologien fra den kollapsede digitale fragtforretning Convoy, der indstillede driften i sidste måned. Convoys lastbiltjenester åbnes igen i de kommende uger. Men Flexport er ikke interesseret i at overtage Convoys samlede forretning eller fast ejendom og lastbiltrailere. (FLEXPORT BUYS TECH BACKBONE OF FAILED STARTUP CONVOY)

THE NEW YORK TIMES (NYT.COM)

ØRSTED ANNULLERER N.J.-PROJEKTER GRUNDET SVAGE UDSIGTER

Danske Ørsted er blevet tvunget til at afskrive helt op til 5,6 mia. dollar, da vindudviklere i USA står over for voldsomme finansieringsomkostninger. (OFFSHORE WIND FIRM CANCELS N.J. PROJECTS, AS INDUSTRY’S PROSPECTS DIM)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

VINDKRAFT RAMT AF 4,6 MIA. PUND NEDSKRIVNINGER I USA

Verdens største offshore vindudvikler, Ørsted, har nedskrevet 4,6 mia. pund efter at have skrottet to projekter i USA i et betydeligt tilbageslag for den vedvarende energiindustri i USA. (WIND POWER TAKES £4.6BN HIT IN THE US)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

STREJKE MED SIGNALEFFEKT

Den seneste arbejdskonflikt i den amerikanske bilindustri kan få konsekvenser for Tesla og tyske producenter som VW. Fagforeningen UAW ser de kollektive overenskomster indgået med General Motors, Ford og Stellantis som "historiske" og ønsker at bruge dem til at etablere sig i andre virksomheder. (STREIKS MIT SIGNALWIRKUNG)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

ASIATISKE FABRIKKER KÆMPER MED STIGENDE OMKOSTNINGER GRUNDET ISRAEL-HAMAS-KRIGEN

Produktionsaktiviteten i Asien faldt igen i oktober, da konflikten i Mellemøsten drev oliepriserne op, omkostningerne steg, og den globale efterspørgsel forblev under pres. De fleste lande i hele regionen rapporterer om pres fra omkostningsinflation, faldende produktion og nye ordrer. (ASIA'S FACTORIES GRAPPLE WITH RISING COSTS AMID ISRAEL-HAMAS WAR)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

KINESISKE BANKERS AKTIVKVALITET ER STABIL MEN MARGINPRESSET FORTSÆTTER

De kinesiske banker vil fortsat kæmpe med presset på rentemarginalerne i fjerde kvartal af 2023, efter at sektoren rapporterede svag indtjening i årets første ni måneder, vurderer analytikere, der peger på makroøkonomisk modvind og en langvarig ejendomsnedtur. (CHINESE BANKS ASSET QUALITY STABLE BUT MARGIN PRESSURES TO PERSIST: ANALYSTS)

DAGENS INDUSTRI (DI.SE)

DANSK BØRSKRAK - MEN ØRSTEDS SVENSKE PLANER LIGGER FAST

Milliardnedskrivninger og aflyste havvindprojekter i USA forårsagede et nyt kurskrak for Ørsted. Men på trods af den kraftige modvind for den danske børskoncern ændres planerne for milliardinvesteringer i havvindkraft i Sverige ikke. (DANSK BÖRSKRASCH - MEN ØRSTEDS SVERIGEPLANER LIGGER FAST)

.\\˙ MarketWire