Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Genmab: Aktiefald kan tilskrives to grade-5 bivirkninger i Darzalex-efterfølger

2/11 17:12

Genmab endte torsdag med et fald, efter at biotekselskabet kom med nyt i forhold til den amerikanske konference American Society of Hematology til december.

Her vil selskabet komme med data blandt andet fra et studie for forsøg med Hexabody-CD38, efterfølgeren til Darzalex, hvor der i det offentliggjorte materiale fremgår, at der er har været to såkaldte "grade-5" bivirkninger.

- Det kan være det, investorerne er lidt bekymret for. Men her skal lige bemærkes, at Darzalex også var ramt af grade-5 bivirkninger. Og man skal være opmærksom på, at gruppen af patienter i studiet er meget lille, og de er ældre og meget syge, siger Søren Løntoft Hansen, der er senioranalytiker i Sydbank, til MarketWire.

Patientgruppen, der er indgået i forsøget, består af en gruppe, der ikke har responderet på behandling eller har fået tilbagefald i forbindelse med knoglemarvskræft:

- Der er altså tale om meget meget syge patienter, siger Søren Løntoft Hansen.

Aktien faldt torsdag 3,6 pct. til 1974 kr.

.\\˙ MarketWire