Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikansk servicesektor er på vej ned i gear, viser vigtigt aktivitetsindeks

3/11 15:27

De amerikanske indkøbschefers indeks over aktiviteten i servicesektoren, ISM Services, faldt i oktober til 51,8 fra 53,6 måneden før.

Faldet er større end ventet, idet økonomerne ifølge Bloomberg News havde ventet et mere moderat fald til 53,0.

Faldet er drevet af beskæftigelseskomponenten, som i opgørelsen faldt mere end ventet. Komponenterne for priser og nye ordrer udviklede sig omvendt bedre end ventet.

ISM Service offentliggøres af Institute for Supply Management og er blandt de vigtigste indikatorer for aktiviteten i amerikansk økonomi. En værdi over 50 indikerer stigende aktivitet, mens en værdi under 50 indikerer tilbagegang.

Indekset, der er landsdækkende, er baseret på data indsamlet blandt indkøbschefer fra mange forskellige brancher. Respondenterne bliver blandt andet bedt om at vurdere forhold som beskæftigelse, nye ordrer, produktion, leverancer og priser.

Tidligere fredag blev den endelige opgørelse over PMI Service, revideret lidt ned til indeks 50,6. Ifølge en rundspørge foretaget af Bloomberg blandt økonomer var der ventet et indeks på 50,9, som det var tilfældet i den foreløbige opgørelse.

.\\˙ MarketWire