Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Mærsk, Tryg og Danish Crown

7/11 06:32

BØRSEN

NEDGANG I BYGGERIET GØR ONDT PÅ KØKKENKÆMPE – SALGET DYKKER 21 PCT.

Køkkenindustrien er ramt. Salget hos den største danske leverandør, svenske Nobia, der står bag mærker som HTH, Invita og Uno Form, er faldet markant, og færre nye byggerier er lig med færre nye køkkener. (Forside, side 18)

REFORM PRESSER TOPCHEFER MOD UDLANDET

Hos erhvervslivet er holdningerne til regeringens skattereform delte. Den tilskynder danske topchefer til at søge job i udlandet, mener bestyrelsesformand Lars Rasmussen. Økonomisk set er det ikke ansvarligt. (Side 4)

FORSIKRINGSSELSKABERNES KUNDETILFREDSHED DYKKER

Kundernes tilfredshed med de danske forsikringsselskaber daler generelt. Giganten Tryg tager det største dyk. (Side 12)

KLARNA ETABLERER BRITISK HOLDINGSELSKAB OG GÅR EFTER BØRSNOTERING

Det svenske forbrugerkredit-selskab Klarna syner en potentiel børsnotering i horisonten med etableringen af et holdingselskab. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

MÆRSKS VOLDSOMME NEDTUR ER ET SYMPTOM PÅ STORE FORANDRINGER

Mærsk er gået fra rekordregnskab til et dramatisk kursfald. Det markerer et stort skifte i økonomien, hvor tidligere forbrugsmønstre er blevet vendt på hovedet. Efterspørgslen på ting er dæmpet. (Forside, side 8-9)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SLAGTERIGIGANT ÅBNER DØRENE FOR EKSTERNE INVESTORER

Slagterikoncernen Danish Crown tager nu et historisk skridt og åbner sine store datterselskaber for eksterne investorer. Målet er at finansiere vækst og frigøre kapital til byggeri af flere forædlingsfabrikker. (Forside, side 6-7)

MÅLRETTEDE FORSIKRINGSSELSKABER HAR SUCCES

Forsikringskunder sætter pris på skræddersyede tilbud, men er blevet mindre tilfredse med deres forsikringsselskaber. (Side 4)

EKSPORTEVENTYRET FOR CANNABIS UDEBLEV, MEN DRØMMEN LEVER

Det blev ikke et nyt eksplosivt eksporteventyr, da medicinsk cannabis blev lovliggjort i Danmark. Nu – fem år senere – tager den danske virksomhed Stenocare endnu et skridt i en ny strategi. (Side 10)

POPULÆRE TECH-AKTIER SPÅS MEDVIND

Gennem de seneste måneder har de største tech-aktier i USA fået kursklø fra stigende renter, men udsigten til stabile renteniveauer vil medføre medvind, mener strateger. (Side 12)

.\\˙ MarketWire