Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Demant, DSV og Novo Nordisk

8/11 06:32

BØRSEN

KURSLUSSING TIL DEMANT-AKTIEN EFTER SKUFFENDE VÆKST I KINA

Den danske høreapparatskæmpe Demant har været på indkøb i Kina, men investeringen har skuffet på den korte bane. (Forside, side 24)

GENMAB HJULPET FREM AF VALUTA OG NY KRÆFTMEDICIN

Medicinalkoncernen Genmab solgte mere end ventet i tredje kvartal og præciserer forventninger for helåret. (Side 2)

EKSPERTER TROR PÅ GRØNT LYS TIL NORDEAS KØB AF DANSKE BANKS NORSKE PRIVATKUNDEFORRETNING

Det er ikke ualmindeligt, at konkurrencemyndigheder i Norge udskyder en beslutning om opkøb, siger norsk ekspert. Så selvom de norske konkurrencemyndigheder ser en risiko for svækket konkurrence, er der ikke grund til at tro, at købet bliver afvist. (Side 4)

ØRSTED-PARTNER ER TÆT PÅ AT FRASÆLGE PRESSEDE PROJEKTER

Ørsteds amerikanske partner er i fuld gang med at sælge sin ejerandel i flere udfordrede projekter i USA. En endelig handel er nu tæt på, lyder det. (Side 14)

AMERIKANSK BANKKRISE PÅ NIPPET TIL AT BLUSSE OP IGEN

Regionalbanker i USA er nu stort set tilbage på de samme niveauer, som da tingene var allermørkest i foråret – og i horisonten er skyerne ikke ligefrem lyse, mener eksperter. Nu frygter investorer tab på udlån og øget regulering. (Side 16)

LUFTHAVNENS DIREKTØR SEER LYST PÅ FREMTIDEN

Indtjeningen vokser markant i Danmarks største lufthavn. Den nye direktør har fået mere klarhed over fremtiden og hæver forventningerne. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

KRITIK AF INVESTERING I SAUDIARABISK PRESTIGEPROJEKT KOM BAG PÅ DSV-LEDELSEN

Transportgiganten DSV har mødt hård kritik for sin investering i det stort anlagte "The Line" i Saudi-Arabien. DSV's ledelse har på et hasteindkaldt møde for danske og internationale analytikere fortalt, at man er overrasket over reaktionen – men at man har sikret en økonomisk udvej, hvis projektet udskydes eller droppes. (Forside, side 10-11)

DEMANT SLAGTET PÅ AKTIEMARKEDET TRODS FLOT REGNSKAB

Den danske høreapparatskoncern Demant leverede endnu et flot regnskab – alligevel var der læsterlige tæsk fra investorerne. (Side 6)

UVENTET STIGNING I KINESISK IMPORT EFTER MÅNEDERS TILBAGEGANG

Den øgede interesse for at hente varer hjem fra udlandet er et sjældent tegn på, at den kinesiske efterspørgsel begynder at tage til efter nedtur. (Side 6)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ANALYTIKERE: NOVO NORDISK STYRER MOD EN OMSÆTNING PÅ 300 MIA. KR. I 2024

Medicinalanalytikere peger på, at Novo Nordisks vækstbonanza fortsætter ind i 2024, hvor selskabet vil skrue væsentligt op for produktionen af slankemidlet Wegovy. (Forside, side 4)

SKARP KRITIK AF DANISH CROWNS FORMAND

Slagterigiganten Danish Corwns formand, Erik Bredholt, vil trække ekstern kapital ind i koncernen og fusionere bestyrelserne, men bliver mødt med hård kritik fra ejerkredsen. (Side 8)

.\\˙ MarketWire