Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Blandet udvikling med tab i Tokyo og Singapore

8/11 06:32

De asiatiske aktier ligger blandet onsdag, hvor stigninger i teknologisegmentet bliver opvejet af fald i råvareaktierne.

Analytikerne får ikke hjælp fra hverken rente- eller valutamarked, der begge ligger så godt som stille, mens Wall Street-futures peger på marginale kursfald oven på tirsdagens positive afslutning på tværs af de tre store indeks.

- Selv om vi fortsat ser modvind på kort sigt for aktier, mener vi, at betingelserne er på plads for positive samlede afkast over de næste seks til 12 måneder, siger Solita Marcelli fra UBS Global Wealth Management ifølge AFP.

MSCI's bredeste indeks for Asien-Stillehavsaktier uden for Japan stiger 0,3 pct., mens de amerikanske aktiefutures indikerer kursfald i de tre store amerikanske aktieindeks på 0,1 pct., når markedet i New York åbner senere på dagen.

I Tokyo fortsætter tirsdagens massive nedtur. Markedet åbnede med stigninger, men de blev vekslet til fald, efter at Bank of Japan-guvernør Kazuo Ueda udtalte, at stigende realløn ikke er et krav for centralbankens eventuelle beslutning om at ændre rentekurvekontrollen eller hæve renten.

Den japanske realløn er faldet i 18 måneder i træk ifølge opgørelsen fra september. Udsigterne for løninflationscyklus og realløn er to vigtige parametre i den japanske centralbanks beslutninger om pengepolitikken.

Nikkei 225 dykker 1,2 pct., og Topix-indekset falder 0,3 pct.

De kinesiske aktiemarkeder viser kun begrænsede om end positive takter onsdag. Bekymringer om globale rentestramninger opvejes af kinesiske myndigheders positive syn på verdens næststørste økonomi.

Hongkongs Hang Seng indeks øger 0,1 pct., og også Shanghai Composite-indekset og CSI 300-indekset stiger begge 0,1 pct.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
-1,2
Topix-0,3
Hongkongs Hang Seng+0,1
China Shanghai Composite+0,1
China CSI 300
+0,1
Taiwan Taiex+0,2
Sydkoreas Kospi-0,3
Indiens BSE Sensex+0,1
Singapores STI-1,4
Sydney ASX 200+0,2

.\\˙ MarketWire