Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mærsk får hævet anbefaling til "overvægt" hos amerikanske JPMorgan

8/11 06:48

A.P. Møller-Mærsk har efter sidste uges kursnedtur oven på sit regnskab for tredje kvartal fået hævet anbefalingen til "overvægt" fra "neutral" hos den amerikanske storbank JPMorgan.

Samtidig er kursmålet løftet til 13.800 kr. fra 12.400 kr., viser data fra Bloomberg News.

Mærsk fremlagde fredag sit regnskab for tredje kvartal, der på regnskabsposterne viste blandede takter med en skuffende omsætning, men et væsentligt bedre nettooverskud end ventet.

Dertil meddelte logistikgiganten, at den på grund af usikkerhed om udviklingen for efterspørgslen og kapaciteten fremadrettet reducerer i sine investeringsplaner for 2023 og 2024, og selskabet vil også se på andre mulige tiltag, der blandt andet omfatter en genovervejelse af sit aktietilbagekøbsprogram i 2024.

Det sendte fredag aktien ned med 16,9 pct. Siden er derouten fortsat, og tirsdag bakkede aktien 1,9 pct. til 9826 kr. Det er første gang siden 23. november 2020, at kursen er under 10.000 kr.

.\\˙ MarketWire