Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

GN får købsanbefaling hos Carnegie efter regnskab

13/11 07:45

GN har fået løftet anbefalingen til "køb" fra "hold" og kursmålet til 167 kr. fra 150 kr. hos investeringsbanken Carnegie.

Det viser data fra Bloomberg News.

Den løftede anbefaling følger et fornuftigt regnskab for tredje kvartal, hvor GN viste en stærk udvikling i sin høreapparatforretning, og headset-divisionen Audio kunne nøjes med en mindre organisk tilbagegang end frygtet.

GN indsnævrede i den forbindelse sine forventninger til divisionerne, og for Hearing ventes nu en organisk vækst på 11-13 pct. fra før 9-13 pct., mens der i Audio er ventet en negativ organisk vækst på 7-9 pct. mod før minus 4 til 10 pct.

Samtidig blev lidt mere af sløret løftet for GN's sammenlægning af de to divisioner, der ventes at give synergier på omkostnings- og driftssiden. Det vil blandt andet betyde 300 færre ansatte.

Sideløbende har Nordea også hævet kursmålet for GN, der nu lyder på 185 kr. fra før 180 kr. - fortsat med anbefalingen "køb".

Regnskabet blev fredag belønnet med et plus på 11 pct. til 135,35 kr.

.\\˙ MarketWire