Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Rockwool og Danske Bank

14/11 06:32

BØRSEN

EU TRUER A- OG B-AKTIER

Mens både DI og regeringen bakker fuldt op om systemet med A- og B-aktier, så har der fra investorsiden været en betydeligt større skepsis. Nu vil EU begrænse aktionærrettighederne hos selskaber med A- og B-aktier. Tidligere Novo-chef raser mod forslaget. (Side 2)

BØRSNOTERING ER STADIG EN DRØM FOR JOE & THE JUICE

Joe & The Juice har stadig ambitioner om en børsnotering. Men indtil videre sætter en kapitalfond sig på magten. (Side 4)

TIRSDAG BLIVER WALL STREETS TESE OM AT RENTETOPPEN ER NÅET TESTET

Investorer lever højt på idéen om, at renten er toppet og snart skal sænkes igen. Men den idé risikerer at blive udfordret tirsdag. (Side 12)

ROCKWOOL PÅ LISTE OVER “KRIGSSPONSORER”

Rockwool er første virksomhed fra Skandinavien på en ukrainsk liste over “sponsorer til aggressorstatens krigsmaskine” - altså Rusland. (Side 14)

HJERTEDATA GIVER NOVO NORDISK TRUMF I RIVALISERING

Ærkerivalen Eli Lilly har på papiret et stærkere vægttabsmiddel, men Novo Nordisk fik i weekenden trumfer på hånden. (Side 16-17)

AKTUEL RENTE ER NY NORMAL – AKTIER KAN MODSTÅ GEOPOLITISK URO

Rentestigninger siden midten af 2022 har stor betydning for den økonomiske vækst og aktiekurserne i de kommende år. Renten er prisen på kapital og den har toppet, men kommer ikke tilbage til de meget lave satser. (Side 20-21)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSKE BANK-ANSATTE I ESTLAND AFVISER AT HAVE HANDLET PÅ EGEN HÅND

Retssagen mod seks ansatte i Danske Banks nu lukkede filial i Tallinn blev indledt i går. De anklages for medvirken til hvidvask for milliarder gennem kunders konti og risikerer op til ti års fængsel. (Forside, side 4-5)

DANSKE RENTER STÅR FAST TRODS INFLATION PÅ NUL

Dansk inflation er nu blandt de laveste i de vestlige lande, men det har isoleret set ikke indflydelse på renterne herhjemme. Det er ikke det samme, som det er ligegyldigt. For de globale rammer for inflationen smitter også af på dem, som sætter vores rente. (Side 6)

DANSK JUICEKÆDE SOLGT TIL AMERIKANSK KAPITALFOND

Kæden Joe & The Juice er blevet solgt af de svenske kapitalfondsejere. Køber er General Atlantic, der dermed bliver hovedaktionær. (Side 9)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

REGERINGEN ØNSKER AT SLÅ HÅRDERE NED PÅ VIRKSOMHEDER, DER SKADER KONKURRENCEN

Erhvervsministeren vil gøre det nemmere at skride ind over for ”dræbende opkøb” af små firmaer, ligesom det skal koste betydeligt større bøder at skade konkurrencen. DI er stærkt kritisk over for skærpelsen. (Forside, side 4)

NOVO NORDISK HAR ARSENALET KLAR TIL DEN STORE FEDMEKAMP

Store vægttab og en række relaterede sundhedseffekter brolægger vejen til amerikanske og europæiske fedmepatienter, siger forskningsdirektør i Novo Nordisk. (Side 8)

DANSKE TOPCHEFER GIVER BAGHJUL TIL BRITISKE, SVENSKE OG TYSKE VIRKSOMHEDER

Ifølge en ny rapport er danske virksomheder mere ambitiøse end konkurrenter i andre lande, når det handler om at sætte ambitiøse klimamål. (Side 10)

.\\˙ MarketWire