Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Ørsted, Schouw og DSV

15/11 06:32

BØRSEN

ØRSTED-FORMAND: FULD TILLID TIL MADS NIPPER OG DEN ØVRIGE LEDELSE

Store problemer med økonomien i særligt flere store havvindprojekter i USA har kostet milliardstore nedskrivninger for Ørsted. Men Ørsteds bestyrelsesformand har “fuld tillid” til selskabets ledelse, lyder det efter to direktørers exit. (Forside, side 6-7)

INFLATIONEN AFTAGER I USA: STOR MARKEDSREAKTION

Det virker nu endnu mere sandsynligt, at vi har set det sidste rentehop i USA, vurderer økonomer. (Side 2)

DANMARK ER I RECESSION

Dansk økonomi har kurs mod en blød landing, hvor vi går fra overophedning til en økonomi i balance, mener økonom. (Side 4)

TOPFOLK TAVSE OM FREMTID I JOE & THE JUICE

Der er tvivl om fremtiden for flere mindretalsaktionærer, efter at kapitalfond mandag overtog magten i Joe & The Juice. (Side 11)

SCHOUW SER IKKE LÆNGERE HIDSIG EFTERSPØRGSEL

Det 145-årige industrikonglomerat Schouw & Co sætter rekord på omsætning og indtjening – men kunderne bremser lidt op. (Side 12)

EFTER KURSHOP PÅ 200 PCT. RYKKER SHAPE ROBOTICS OP I BØRSELITEN

Shape Robotics aktie har fået luft under vingerne, og selskabet vil nu flytte noteringen fra vækstbørs til hovedmarkedet. (Side 18)

INVESTORER: AFKASTET SKAL HENTES I OBLIGATIONER I 2024

Faldende inflation og forventningen om, at rentetoppen er nået, får milliardforvaltere til at kaste sig over obligationer. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

ØRSTED-FORMAND STØTTER TOPCHEFEN EFTER DOBBELT DIREKTØRFYRING

Trods ambitioner om det modsatte måtte Ørsteds bestyrelsesformand på banen i går, hvor to direktører blev fyret. Selskabets ageren understreger ifølge kilder Ørsteds skrøbelige tilstand. (Side 10)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ØRSTED ÆNDRER I TOPLEDELSEN EFTER BØRSNEDTUR

Hos Ørsteds investorer er der ikke tvivl om, at energikæmpen med tirsdagens rokade i koncernledelsen placerer et ansvar ved at sige farvel til to direktører. Tilliden er dog endnu ikke genoprettet, lyder det. (Forside, side 8)

DANMARK RAMT AF TEKNISK RECESSION

Væksten i tredje kvartal var formentlig negativ, lyder den første melding fra Danmarks Statistik. Dermed lever den danske økonomi op til definitionen på en teknisk recession. (Side 2)

DSV-TOPCHEF KÅRET SOM ÅRETS LEDER MIDT I KRITISK MEDIESTORM

Jens Bjørn Andersen hædres for bemærkelsesværdige økonomiske resultater. Men han er samtidig udtryk for et »mærkeligt perspektivløst« valg, mener en ekspert. (Side 6-7)

GODT NYT FRA USA – INFLATIONEN AFTAGER IGEN

Inflationen fortsætter med at aftage i verdens største økonomi. Men den er fortsat over centralbanken, Federal Reserves målsætning. (Side 14)

.\\˙ MarketWire