Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens danske avisuddrag med Bavarian, boliger og Bülow

17/11 06:55

BØRSEN

BUTIKKERNE HAR STORE VARELAGRE OG FORUDSER PRISKRIG

Flere butikskæder har store lagre, og virksomheder samt en cheføkonom vurderer over for Børsen, at den afgørende julehandel vil blive præget af udsalg og priskrig. (Forside, side 6 og 7)

IT-KOMET SIGTER EFTER BØRSEN

En amerikanske kapitalfond har netop solgt en minoritetsaktiepost, der værdisætter den danske it-komet EG til over 10 mia., erfarer Børsen. Selskabets formand, den tidligere Simcorp-topchef Klaus Holse, oplyser, at planen nu er at gøre EG klar til at blive børsnoteret i København. EG hed tidligere EDB Gruppen og var indtil 2008 noteret på børsen. (Side 2)

BAVARIAN ER STENSIKKER PÅ AT NÅ ÅRSFORVENTNINGERNE

Nogle leverancer af koppevacciner kan blive skudt til 2024, men rejsevaccinerne skal nok få Bavarian i mål i 2023. (Side 8)

COLUMBUS' HOVEDAKTIONÆR KØBER OP I AKTIEN - AFVISER IKKE AFNOTERING

IT-selskabet Columbus' største aktionær, Ib Kunøe har købt massivt op i aktien i den senere tid, og to erfarne investorer vurderer, at meget tyder på, at Kunøe baner vejen for en afnotering. Kunøe vil ikke selv afvise, at en afnotering kan komme på tale. (Forside, side 12 og 14)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

BOLIGEJERE RISIKERER RENTEUDGIFTER PÅ FEJLBEHÆFTEDE EJENDOMSVURDERINGER

Titusindvis af boligejere risikerer at skulle betale renter til det offentlige, fordi myndighederne har udarbejdet forkerte ejendomsvurderinger. (Forside, side 6 og 7)

BOLIGSALGET TOG ET SPRING I OKTOBER

Handelsaktiviteten på boligmarkedet er steget 66 pct. siden bunden for præcis et år siden. (Forside, side 2)

DANSKE LAKRIDSER HITTER I TYSKLAND

Lakrids by Bülow venter at krydse en omsætning på 100 mio. kr. i Tyskland i år. Selskabet har netop åbnet sin butik nummer 10 i Tyskland. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

NERVEKRIG MELLEM RUSLAND OG CARLSBERG EFTER ANHOLDELSER: "DE HAR TAGET GIDSLER"

To tidligere topfolk i Carlsbergs russiske forretning er anholdt i Rusland anklaget for svindel. Der kan dog reelt være tale om afpresning for at få Carlsberg til forhandlingsbordet, efter at den russiske stat i juli midlertidigt overtog kontrollen med Carlsbergs russiske forretning, som det danske bryggeri ellers havde fundet en køber til. Det vurderer Peter Chernyshov, der tidligere var en højtplaceret direktør i Carlsberg. (side 4)

INTERNETBRUGERE OVERVÅGES LANGT MERE DETALJERET END TIDLIGERE KENDT

En undersøgelse fra en irsk organisation afslører, at der indsamles så mange data om internetbrugere, som skilles ud i så mange også følsomme kategorier, at de trods anonymisering alligevel risikerer at afsløre den enkelte bruger. Oplysningerne bruges primært til at målrette annoncer mod de enkelte brugere, men kan også bruges til afpresning (side 11)

.\\˙ MarketWire