Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

SAS får domstols godkendelse af redningsplan

22/11 06:34

SAS har tirsdag aften fået en amerikansk domstols godkendelse af den redningsplan, som selskabet annoncerede i starten af oktober.

Det fremgår af en meddelelse fra flyselskabet.

U.S. Bankruptcy Court for the Southern District of New York har godkendt SAS' indgåelse af investeringsaftalen med det vindende konsortium i SAS' proces for fremskaffelse af exit-finansiering, hedder det.

SAS har sikret sig en samlet investering på 12,925 mia. svenske kr. fra blandt andet den danske stat, Air France-KLM, konsortiet Castlelake og Lind Invest.

Kapitalindsprøjtningen vil bestå af 5,225 mia. svenske kr. i nye unoterede SAS-aktier, for 7,7 mia. svenske kr. i sikret konvertibel gæld samt en refinansiering på 5,5 mia. svenske kr. fra Castlelakes nuværende DIP-lån.

Den danske stat vil efterfølgende eje 25,8 pct. af egenkapitalen og 29,9 pct. af den konvertible gæld. Air France-KLM vil, når overtagelsen er gennemført, eje 19,9 pct. af aktierne i SAS og 5,0 pct. af den konvertible gæld.

Investeringsselskabet Castlelake vil efter overtagelsen eje i omegnen af 32,0 pct. af egenkapitalen og 55,1 pct. af den konvertible gæld. Lind Invest vil desuden holde 8,6 pct. af egenkapitalen og 10,0 pct. af den konvertible gæld.

.\\˙ MarketWire