Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens danske avisuddrag med Novo, beskæftigelse og OpenAI

22/11 06:41

BØRSEN

NOVO NORDISK SENDER WEGOVY PÅ MARKEDET I JAPAN

Novo Nordisk fabrikker får en udfordring, når vægttabsmedcinen Wegovy kommer på markedet i Japan. Modsat Danmark og Norge giver den japanske stat tilskud til behandlingen. (Side 10)

DANSK SEJR I UDBYTTESTRID I NEW YORK

Skattestyrelsen har fået medhold i en stort anlagt erstatningssag i USA i kølvandet på udbytteskandalen, hvilket kan sikre, at der kommer penge tilbage i statskassen. En amerikansk domstol har efter mere end et års betænkningstid nægtet at give en gruppe amerikanske enkeltmandspensionskasser medhold. (Side 14)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NYE KRAV TVINGER DANSKERNE TIL AT REGISTRERE ALT ARBEJDE

Til næste år skal alle danskere i arbejde registrere deres arbejdstid som følge af nye omfattende krav fra EU. Ifølge et skøn fra Erhvervsstyrelsen kan det ende med at kostes erhvervslivet mellem 1 og 2,4 mia. kr. årligt. (Side 6-7)

REKORDSTIMEN PÅ ARBEJDSMARKEDET FORTSÆTTER

Antallet af beskæftigede i Danmark har slået rekord igen. I september steg den ifølge Danmarks Statistik med 3100 personer, hvilket samlet får den op på 3.002.990 personer, der er det højeste antal nogensinde registreret. (Side 10)

BERLINGSKE BUSINESS

USA-MASTODONT GRIBER NØGLEN TIL KUNSTIG INTELLIGENS EFTER "SÆBEOPERA"

Softwaregiganten Microsoft står til at blive den klare vinder i tumulten omkring OpenAI, der står bag den populære chatrobot ChatGPT. Microsoft har hyret OpenAI's tidligere direktør Sam Altman til at lede et AI-hold, og det kan ifølge analytikere være med til at øge Microsofts konkurrencefordel over for Google. (Side 2)

.\\˙ MarketWire