Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens danske avisuddrag med Norwegian, inflation og Tesla

30/11 06:51

BØRSEN

INFLATION FALDER MERE END VENTET I TYSKLAND

Inflationen er lige nu på vej ned i Europas største og vigtigste økonomi, Tyskland, og faldet er større end ventet. Det viser nye tal offentliggjort onsdag eftermiddag. (side 2)

EKSPERTER: AFSKAFFELSE AF TUSINDKRONESEDLEN HAR INGEN EFFEKT

Eksperter og en person med erfaringer fra det sorte marked mener ikke, at afskaffelsen af tusindkronesedlen vil have langsigtede konsekvenser for kriminelle. (side 4)

STORE LØNHOP AFBØDER RENTESMÆK TIL DANSKERNE

Inflationen var næsten nul i oktober. Samtidig stiger lønningerne kraftigt. Det giver luft i budgettet, på et tidspunkt hvor mange skal betale mere i rente. (forside + side 6-7)

NORWEGIAN INDLEDER NYT ANGREB PÅ SAS' HJEMMEBANE

Norwegian har øget sit engagement i Danmark markant siden selskabets comeback efter corona. Nu skruer det norske flyselskab yderligere op, fortæller Norwegians topchef, Geir Karlsen, der netop har indviet en ny hangar i Københavns Lufthavn, der tredobler kapaciteten. (side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

NY MILLIARDREGNING GEMT I CO2-LOVGIVNING

Nye EU-regler for CO2-udledning fra brændstof brugt på vejene og til opvarmning ventes på sigt at koste bilister og varmekunder 4,7 mia. kr. ekstra om året. Det er konsekvensen af en ny lov, der netop nu hastebehandles i Folketinget. (side 4)

OECD: VÆKSTEN BLIVER LAVERE END TIDLIGERE VENTET I DET KOMMENDE ÅR

Den globale økonomi har stået overraskende godt imod de udfordringer, som 2023 har budt på. Omvendt begynder modvinden nu at få så meget fat, at de økonomiske muskler nærmer sig syregrænsen. Dermed står økonomien over for at miste lidt fart - dog uden at gå helt i dørken. (side 8)

BERLINGSKE BUSINESS

DANSK FAGFORENING KLAR TIL AT BAKKE OP OM TESLA-STREJKE

Da svenske fagforbund begyndte at blokere de svenske havne, så Tesla-biler ikke kunne landsættes i Sverige, stod det klart, at konflikten også kunne brede sig til Danmark og Norge. Nu forbereder danske fagforeninger sig på, at den kan brede sig til Danmark. (side 8)

.\\˙ MarketWire