Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Ørsted sikrer retten til at udvikle 1,6 GW havvindprojekt i Korea

30/11 07:11

Energiselskabet Ørsted har sikret sig retten til at udvikle 1,6 gigawatt havvindprojekt ud for Incheons kyst i Korea. Det er sket med tildelingen af en såkaldt "Electricity Business Licence" fra Koreas ministerium for handel, industri og energi.

- Licensen giver Ørsted eksklusive rettigheder til at udvikle sit Incheon-projekt, et havvindprojekt i gigawatt-skala. Projektet vil være det største i Korea, når det står færdigt, og vil bidrage til, at landet kan nå sit mål om at være CO2-neutral i 2050, skiver Ørsted i en meddelelse torsdag morgen.

De næste skridt for havvindprojektet omfatter miljøvurderinger, forundersøgelser og forberedelse på at deltage i Koreas årlige vindauktion til fast pris.

Hvis det lykkes, og Ørsted træffer endelig investeringsbeslutning, forventes projektet at stå færdigt i begyndelsen af 2030'erne, skriver selskabet.

.\\˙ MarketWire