Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Asien: Kina og Japan trækker ned blandt positive markeder - Chine Evergrande får livline

4/12 06:32

Der er relativt ro på de asiatiske aktiemarkeder mandag morgen, hvor de japanske børser falder tilbage efter en styrkelse af yen. Også i Kina er udviklingen negativ, mens de øvrige lande over en bred kam går frem.

Det toneangivende Morgan Stanley Asia-Pacific-indeks ligger til en fremgang på 0,7 pct. med få timers handel igen på et par af regionens børser og bliver trukket op af teknologi- og industriaktier.

Det toneangivende japanske indeks, Nikkei 225, er på vej mod et fald på 0,6 pct., og det samme gør Topix-indekset, også i Tokyo.

Det australske ASX-200-indeks stiger med 0,7 pct. I Taiwan er Taiex-indekset i plus med 0,3 pct., og det førende indeks i Sydkorea, Kospi, stiger 0,5 pct.

Shanghai Composite og CSI 300 oplever en tilbagegang på henholdsvis 0,1 og 0,3 pct.

Hang Seng i Hongkong ligger til et minus på 0,7 pct.

Den kriseramte kinesiske ejendomsudvikler China Evergrande stiger hele 22 pct., efter at selskabet har vundet lidt ekstra tid til at få styr på sagerne og indgå aftaler med sine kreditorer. Det sker, efter at en domstol i Hongkong har udskudt beslutningen om, hvorvidt selskabet skal tvangsopløses.

Indeks Udvikling (%)
Nikkei 225
-0,6
Topix-0,6
Hongkongs Hang Seng-0,7
China Shanghai Composite-0,1
China CSI 300
-0,3
Taiwan Taiex+0,3
Sydkoreas Kospi+0,5
Indiens BSE Sensex+1,3
Singapores STI+0,5
Sydney ASX 200+0,7

Indeksværdi klokken 06.20.

.\\˙ MarketWire