Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens danske avisuddrag med ECB, Blackrock og Bestseller

6/12 06:56

BØRSEN

L´ORÉAL KØBER OMBEJLET DANSK HUDPLEJEFIRMA

Det multinationale selskab med L´Oréal ophav i Frankrig har købt det danske hudplejefirma Lactobio, der er specialiseret inden for probiotisk og mikrobiom forskning, som er rettet mod blandt andet hudlidelser. Handlen kom i hus efter en salgsproces, der fik presset prisen markant op, til trods for Lactobios beskedne størrelse. (Side 8)

MARKANT SKIFTE: NU VENTES SEKS RENTEDYK I ECB I 2024

For blot et par uger siden forventede investorer ikke en rentenedsættelse fra Den Europæiske Centralbank, ECB, men nu ventes seks rentenedsættelser i 2024. Den første kan komme allerede til marts. (Side 14)

BLACKROCK: MARKEDET ER PÅ VEJ IND I ET NYT REGIME

Ifølge verdens største kapitalforvalter skal investorer til at indse, at markedet er på vej ind i et nyt regime præget af lavere vækst og højere inflation. Man skal derfor se bort fra en klassisk, cyklisk tilgang til investering. (Side 20)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ANDERS HOLCH POVLSEN GÅR SAMMEN MED KAPITALKÆMPE OM ET STORT VINDPROJEKT I BANGLADESH

Modekoncernen Bestseller, som Anders Holch Povlsen ejer, investerer 700 mio. kr. i det første havvindmølleprojekt nogensinde i Bangladesh. Det er samtidig Bestsellers største investering inden for bæredygtighed. (Side 6-7)

DIREKTØR VAR SKEPTISK: NU ER SCANDLINES´ NYE ELDRØMME SØSAT

Til næste år vil Scandlines indsætte sin nye elfærge, der skal sejle fragt mellem Rødby og Puttgarden uden CO2-udledninger. Ifølge selskabets driftsdirektør er det et vigtigt skridt i retning af bæredygtighed på trods af, at han for få år siden var skeptisk om forretningsmulighederne i elfærger. (Side 8)

FLERE BUTIKKER STÅR TOMME - OG FLERE DETAILHANDLERE SØGER HJÆLP I BANKEN

En ny analyse fra Ejendomdanmark viser, at den såkaldte tomgang for butikslejemål er på højeste niveau i to år. Det sker efter en periode med høj inflation, stigende renter og pres på forbrugertilliden, hvilket har gjort indhug i danskernes køb. (Side 12)

BERLINGSKE BUSINESS

EKSPERTENS BUD: TESLA MÅ GIVE SIG I OPGØR MED SVENSKE OG DANSKE FAGFORENINGER

Presset på Tesla er vokset, efter at den danske fagforening 3F besluttede at gå i sympatikonflikt med den svenske fagforening IF Metall tirsdag morgen. Ifølge arbejdsmarkedsforsker er en rammeaftale på sigt ikke et usandsynligt scenarie, men der kommer til at gå en rum tid, før en løsning kan nås. (Side 8)

NY TOPCHEF I LUFTHAVNEN KAN GODT LIDE UDFORDRINGER: "JO STØRRE BJERGE, JO BEDRE"

Den nye topchef for Københavns Lufthavn bliver Christian Poulsen, der har tilbragt 14 år i diverse stillinger på den store danske arbejdsplads. Hans forgænger fik lufthavnen til at vokse massivt, inden coronakrisen fejede benene væk under luftfartsbranchen. (Side 10)

.\\˙ MarketWire