Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens danske avisuddrag med Tesla, ECB og Sanjay Shah

7/12 07:14

BØRSEN

ECB-VICECHEF: EUROPAS BANKER GÅR HÅRDERE TIDER I MØDER

De danske og europæiske banker står til at tjene endnu flere penge i år, hvilket blandt andet skyldes at bankerne i år har hævet udlånsrenterne langt mere end indlånsrenterne. For kurserne på bankaktierne er slet ikke steget lige så meget som indtjeningsforventningerne. Det betyder, at danske og europæiske banker på flere nøgletal faktisk nu er meget lavt værdisat. Vicechefen i Den Europæiske Centralbank (ECB), Luis de Guindos, vurderer, at Europas banker går hårdere tider i møde. Og det er tilsyneladende også investorernes mening. (Side 16-17)

NORDISKE FAGFORENINGER I KAMP MOD TESLA

Konflikten mellem Norges største fagforening, Fellesforbundet, har nu spredt sig til Danmark og Sverige. Sammen truer de nu om strejke, sådan Tesla-biler ikke vil nå til Sverige, hvis ikke Tesla når frem til en løsning sammen med det svenske fagforbund, IF Metall, inden den 20. december. (Side 18)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MULIGT BEDRAGERI I STADIL-FAMILIENS KONKURSRAMTE REDERI MELDT TIL POLITIET

Mistænkelige forhold i Stadil-familiens konkursramte rederi indikerer, at højtstående medarbejdere i rederiet kan have bedraget partner fir knap 6 mio. kr. (Side 10)

BERLINGSKE BUSINESS

SANJAY SHAH UDLEVERET TIL DANMARK

Den hovedmistænkte i den gigantiske skandale om svindel med dansk udbytteskat for milliarder, er endelig blevet udleveret til Danmark, hvor staten håber på, at kunne få nogle af de mange forsvundne penge tilbage. (Side 2-4)

IT-BRANCHEN: TEKNOLOGI KAN SKAFFE FLERE HÆNDER I DET OFFENTLIGE

Velafprøvet teknologi skal indføres flere steder i det offentlige system, hvor digitale løsninger skal være med til at løse det voksende problem med at skaffe tilstrækkeligt med hænder og hoveder i det offentlige. IT-Branchen forventer, at digital hjælp i hjemmet vil kunne frigive hvad der svarer til 3.730 fuldtidsstillinger. (Side 11)

.\\˙ MarketWire