Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med Novo Nordisk, Pandora og Sydbank

12/12 06:32

BØRSEN

ØKONOMER: ALT FOR DYRT MED TILSKUD TIL WEGOVY

Novo Nordisks vægttabsmiddel Wegovy ventes at kaste flere positive effekter af sig for samfundet, men medicinen er stadig for dyr til, at det betaler sig for det offentlige at åbne for et generelt tilskud til lægemidlet. (Forside, side 6-7)

PENSIONSKÆMPE FRIFUNDET I KARTELSAG

Der var ikke tale om ulovligheder, da Danica og PKA gik sammen om et bud på en pensionsordning, mener byretten. (Side 3)

TØJKONCERN BORTVISER LEDER OG LUKKER BUTIKKER I UDLANDET

Den kriseramte Wood Wood-koncern vil trække sig helt fra udlandet og lukker butikker. Desuden er leder blevet bortvist og politianmeldt. (Side 8)

KRITIK AF HØJE PRISER I KØBENHAVNS LUFTHAVNE

Flyselskabernes priser for at bruge Københavns Lufthavne stiger markant fra årsskiftet. Det får store konsekvenser, påpeger Norwegian-topchef. (Side 12-13)

BERLINGSKE BUSINESS

INFLATIONEN TAGER ET MINDRE HOP

Dansk inflation løftede sig i november fra nullet, men er fortsat meget lav. Dermed skiller den sig ud fra de fleste andre lande. Det betyder også en hurtig genopretning af købekraften i de danske husholdninger. (Side 2)

PANDORA TRÆDER IND I TOPPEN AF EUROPÆISK LISTE

Med ny ledelse og ny strategi buldrer danske Pandora frem i 2023 og ind på listen over de mest stigende aktier på det europæiske indeks. (Side 6)

SKELSÆTTENDE EU-LOVPAKKE OM KUNSTIG INTELLIGENS

Efter maratonforhandlinger på 36 timer lykkedes det i fredags EU at sætte en række hegnspæle i jorden for krav til kunstig intelligens og brugen af den fremadstormende teknologi. Det krævede nogle kompromisser, men udstikker rammer, som kan smitte af i resten af verden. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ØKONOMER: DANMARK STYRER UDEN OM EN KRISE

Den krise, der så ud til at blive konsekvensen af en stærkt stigende inflation og markante renteforhøjelser, rammer alligevel ikke dansk økonomi, lyder det samstemmende fra en række økonomer. (Forside, side 6-7)

PENSIONSSELSKABER FRIFUNDET I SAG OM KONKURRENCEFUSK

Pensionsselskaberne PKA og PKA+ er blevet frifundet i en sag om brud på konkurrenceloven. Også to ledende medarbejdere, der var tiltalt i sagen, er blevet frifundet. (Side 2)

STOR UTILFREDSHED OG URO I SYDBANK

Bjarne Larsen blev fyret i Sydbank efter et længere forløb, hvor der på de indre linjer har været utilfredshed med bestyrelsesformanden og udnævnelsen af den nye topchef. (Side 4)

INFLATIONEN ER STADIG BANKET I BUND

Den overordnede danske inflation befinder sig for anden måned i træk et godt stykke under vigtig grænse. Den mere genstridige kerneinflation bevæger sig også den rigtige vej. (Side 7)

.\\˙ MarketWire