Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

OOCL indstiller fragt til og fra Israel

18/12 07:28

Fragt- og logistikselskabet OOCL har med øjeblikkelig virkning indstillet al på- og aflæsning af fragt til og fra Israel.

Det skriver selskabet, som er ejet af den kinesiske logistikgigant Cosco i en meddelelse.

OOCL forklarer, at det skyldes driftsmæssige udfordringer.

Fredag meddelte A.P. Møller-Mærsk, at det danske logistikselskab havde indstillet al containertransport i Det Røde Hav efter angreb mod et af selskabets skibe tidligere på ugen fra Houthi-bevægelsen i Yemen.

Flere skibe ligger nu stille ved Det Røde Hav, skriver Lars Jensen, der er direktør for konsulenthuset Vespucci Maritime, der følger shippingindustrien tæt, i et opslag på Linkedin. Det tæller blandt andet skibe fra ONE, Mærsk og Cosco.

Lars Jensen vurderer dog, at OOCL kan finde på at fortsætte med at sejle gennem Det Røde Hav.

- Der er ikke givet nogen forklaring, og jeg har indtil videre ikke set en lignende melding fra ejerne i Cosco, skriver direktøren og fortsætter:

- Men det lader til at indikere, at kineserne overvejer at sejle forbi Yemen og ved tydeligt at fortælle Houthierne, at de ikke længere handler med Israel, at undgå at blive mål for et missilangreb.

.\\˙ MarketWire