Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Ørsted, Mærsk og Pandora

22/12 06:32

BØRSEN

ØRSTED ER KLAR MED REKORDINVESTERING EFTER HÅRDT ÅR

Trods pres fra højere omkostninger sætter Ørsted nu gang i et gigantisk britisk havvindprojekt, der kræver en investering på over 70 mia. kr. Det er koncernens største enkeltstående projektinvestering nogensinde. (Forside, side 6-7)

BEGEJSTRING FOR NY DANSK STATSSTØTTE TIL GRØN INDUSTRI

Fra dansk erhvervsliv er der ros til regeringens nye støtte. Men flere penge og en samlet strategi er fortsat på ønskesedlen. (Side 2)

FRAGTKAOS KAN KOSTE OVER 20 MIO. KR. EKSTRA FOR REDERIER

Rederierne kan se frem til stor ekstraregning for hvert skib, der skal sejle uden om det konfliktfyldte område ved Det Røde Hav. Fragtpriser kan fordobles. (Side 4)

DANSKE BANK SPÅR HÅRD TID FOR VIRKSOMHEDER

Virksomhederne får brug for deres stødpude næste år, vurderer Danske Banks erhvervskundechef. (Side 8)

EUROPAS BANKER HAR REKORDMANGE PENGE

I sin årlige risikorapport skriver EU’s fælles banktilsyn, at bankerne aldrig har været sundere. Men advarer alligevel om, at der kan være problemer forude. (Side 12)

EU SLAGSMÅL OM GÆLD LANDEDE TÆT PÅ DEADLINE

EU-landene er enige om at opdatere reglerne for gæld og underskud, der især skal hjælpe de mest forgældede med at få styr på finanserne. (Side 20)

FLERE VIRKSOMHEDER VENTER PRISFALD DEN KOMMENDE TID

Detailbutikker, byggeriet og industrien forudser prisfald, men det gør sig dog ikke gældende i servicesektoren. (Side 24)

BERLINGSKE BUSINESS

REGERINGEN VARMER OP TIL ØKONOMISK KRIG OM VÆKST OG JOB MED STATSSTØTTE

Erhvervsminister Morten Bødskov (S) og økonomiminister Stephanie Lose (V) gør Danmark klar til en økonomisk kamp, vi aldrig kan vinde. Der er næppe noget alternativ, men det gør ikke verden til et bedre sted. (Forside, side 2)

MÆRSK TAGER FLERE HAVNEARBEJDERE I TEST FOR NARKO

En række ansatte i Mærsk-selskabet APM Terminals har afleveret positive narkotest i efteråret, erfarer Berlingske. Det sker i kølvandet på, at Mærsk tidligere har fortalt, at en betydelig del af havnearbejderne i Aarhus har forbindelse til rockergruppen Hells Angels. (Side 7)

NYE EU-SPILLEREGLER ER TVIVLSOM MEDICIN MOD FODSLÆBENDE LANDE

EU-landene er blevet enige om et nyt regelsæt for finanspolitikken. Det skal være mere realistisk end tidligere og tilskynde til investeringer i reformer. Men spørgsmålet er, om det kan afhjælpe manglen på ambitioner i mange lande. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

VERDENS TO STØRSTE FONDE STYRKER SAMARBEJDET

Partnerskabet mellem Novo Nordisk Fonden med Mads Krogsgaard Thomsen i spidsen og Bill & Melinda Gates Foundation intensiveres i bestræbelserne på at løse nogle af de største globale udfordringer. (Forside, side 6-7)

STORBANK: FED OG ECB KOMMER TIL AT SÆNKE RENTERNE NÆSTE ÅR

Federal Reserve i USA kommer til at sænke sin ledende rente før Den Europæiske Centralbank, lyder det i en ny prognose fra Nordea. (Side 2)

ITALIENSK PANDORA-CHEF SKAL RULLE HUNDREDVIS AF NYE BUTIKKER UD

Pandora vil ramme flere af verdens kvinder med flere butikker og personlige oplevelser. Massimo Basei har opgaven i den børsnoterede smykkekoncern. (Side 10)

KAPITALFORVALTERE SPÅR ET VANSKELIGT 2024 FOR AKTIEMARKEDET

Håbet om en solid økonomi, lavere inflation og rentenedsættelser har sendt aktierne til vejrs, men festen fortsætter ikke nødvendigvis ind i 2024, advarer kapitalforvaltere. (Side 12)

.\\˙ MarketWire