Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Topdanmark: Skaderne efter stormen Pia ikke så omfattende som frygtet

22/12 10:14

Skaderne efter stormen Pia er umiddelbart ikke helt så omfattende som oprindeligt frygtet, vurderer Topdanmark i en foreløbig status over for MarketWire.

Ved 9:30-tiden havde forsikringskoncernen modtaget omkring 115 skadesanmeldelser. Heraf er 15 pct. sager, hvor Topdanmark er rykket ud med akut hjælp til kunder, der har fået større og mere omfattende skader.

- Vi er fortrøstningsfulde, og det ser lige nu ud til, at omfanget af kunder, som er blevet ramt af alvorlige skader, er mindre, end vi forventede i går aftes. Når det er sagt, så ved vi fra tidligere storme, at der formentlig vil blive anmeldt en del mindre skader i løbet af dagen, når kunder har fået gennemgået deres ejendom, og stormen har lagt sig. Derfor har vi også indkaldt ekstra mandskab, som sidder klar til at hjælpe, siger boligchef i Topdanmark, Helene Ibsen.

De mindre skader omfatter eksempelvis knuste ruder, ødelagte tagsten og væltede hegn, som kunderne opfordres til at dokumenter med billede eller en lille video, som så kan sendes online sammen med skadesanmeldelsen.


.\\˙ MarketWire