Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med SAS, KBHL og Novo Nordisk

27/12 06:32

BØRSEN

FLERE DANSKE MILLIARDSALG AF SELSKABER MÅ DROPPES

Global uro og høje renter har fået antallet af kuldsejlede danske virksomhedshandler i milliardklassen til at stige i 2023. Blandt andet er salget af MFT Energy, Wrist Ship Supply og Deas blevet udskudt eller aflyst. (Forside, side 4)

FRAGTORDRER VOKSER HOS SAS EFTER KONFLIKT I DET RØDE HAV

Containerfragten er forsinket, efter flere rederier har droppet af sejle i Det Røde Hav. Det mærker SAS, som får flere opgaver på luftfragt (Side 2)

NY DIREKTØR I KØBENHAVNS LUFTHAVNE VIL TREDOBLE INDTJENINGEN PÅ TO ÅR

For første gang, siden Christian Poulsen blev udnævnt til topchef, fortæller han om sin vision for Københavns Lufthavn, og den kræver en tredobling af indtjeningen. (Side 6-7)

NY MILLIARDINVESTOR KAN VÆRE PÅ VEJ TIL WS AUDIOLOGY

Høreapparatkoncernen WSA, der omfatter det tidligere Widex, er født med en kæmpegæld efter fusionen med Sivantos. Høje renter kan få en ny investor frem på banen, vurderer analytikere. (Side 8)

DYBERE RECESSION – ØKONOM KALDER TALLENE “MYSTISKE”

Økonomien er skrumpet 0,7 pct. i både andet og tredje kvartal – men det passer ikke med andre nøgletal, siger økonomer. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

DRAMAER HOBER SIG OP I DANMARKS STØRSTE REVISIONSHUS

Camilla Kruse var i seks år en del af Deloittes topledelse. I sommer blev hun hovedperson i en omstridt debat om ligestilling. Nu er hun fortid i koncernen. (Forside, side 2-3)

KINA LÆGGER LÅG PÅ EKSPORT AF TEKNOLOGIER

Den seneste melding fra Kina er blot endnu et af mange ryk mod et forsøg på monopol på forarbejdning af mineraler, som er centrale og uundværlige. (Side 7)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

MADS ØVLISENS NOVO: »VI HAR EN PLIGT TIL AT BETALE TILBAGE

Forhenværende topchef og bestyrelsesformand i Novo Nordisk, Mads Øvlisen, havde en mission om, at gøre Novo Nordisk til en virksomhed, der opfører sig ordentligt og giver tilbage til det omgivende samfund. (Side 20-21)

.\\˙ MarketWire