Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Jeudan ser store vækstmuligheder på serviceområdet

27/12 15:55

Frokostordninger, rengøring, planteservice og parkering med mere - og udvikling af helt nye services - er et vigtigt vækstområde for ejendoms- og servicekoncernen Jeudan de kommende år.

Det siger Jeudans administrerende direktør, Per W. Hallgren, i et interview med MarketWire.

- Det er noget, vi har arbejdet meget med de senere år, hvor vi har fået skabt en masse satellitter af services, som gør det lidt nemmere for virksomhederne at drive deres virksomhed og lade os tage os af resten.

- Det er noget, vi kommer til at investere mere i og lægge mere tryk på i 2024 og frem, siger Per W. Hallgren.

I bund og grund handler det om forskellige typer af serviceydelser, som gør hverdagen nemmere for kunderne - altså lejerne - og gør Jeudan mere attraktiv som samarbejdspartner.

- Det, der er det smukke ved de her serviceydelser, er, at udover, at det er et forretningsområde, som, hvis man gør det rigtigt, kan være økonomisk rentabelt, så er det jo med til at fastholde kunderne i lejemålene - hvis man i øvrigt gør det på tilfredsstillende vis, forklarer Per W. Hallgren.

Jeudans serviceaktiviteter ligger i forretningen "Projekt & Service", hvor koncernen i de første ni måneder af 2023 omsatte for 522 mio. kr.

Paletten af serviceydelser skal udvides yderligere, men selskabet kan samtidig gøre det bedre inden for bestående services, erkender Jeudan-direktøren.

- Vi skal være tæt på vores kunder og vide, hvad de har brug for, og så skal vi kunne følge med kundernes efterspørgsel. Så det er både en forædling af de services, vi har i forvejen, samt udvikling af nye, der skal sikre, at forretningsområdet vokser, forklarer han.

Parkering er et eksempel på et område, som Jeudan har fokuseret på igennem længere tid som reaktion på kundernes behov.

- Parkering er et centralt område for vores kunder, og derfor har vi igennem flere år opkøbt parkeringshuse, så vi i dag har flere tusinde parkeringspladser, som vi kan tilbyde til vores kunder.

- Kombinationen af at kunne tilbyde de serviceydelser, som kunderne efterspørger, og fleksibiliteten i vores lejevilkår giver os en stærk konkurrenceposition, vurderer Per W. Hallgren.

I forhold til sidstnævnte peger han på, at selskabet på langt de fleste lejemål ikke gør brug af uopsigelighed. Dermed kan kunderne hurtigt skifte lejemål, hvis de har brug for mere eller mindre plads.

Og Jeudan har "altid" noget andet at tilbyde.

- Når virksomhederne flytter, så vil de blive centralt i København, for det er medarbejderne glade for, og det har de vænnet sig til. Og med vores store portefølje geografisk koncentreret i København kan vi altid finde noget, hvis der er kunder, der får behov for mere eller mindre plads, siger Per W. Hallgren.

.\\˙ MarketWire