Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens danske avisuddrag med Vestas, Pandora og Genmab

9/1 06:52

BØRSEN

VESTAS HYRER FLERE ANSATTE EFTER ORDREBOOM I USA

Efter sløje år på det amerikanske marked gør Vestas klar til at ansætte i USA. Det er især en kæmpestor støttepakke i USA, der har været med til at sikre ordrerekord hos Vestas. (Forside + side 4)

PANDORA ØGER SALG TRODS FÆRRE KAMPAGNER

Selvom Pandora har solgt færre varer på tilbud, kan smykkegiganten fremvise en organisk vækst på 8 pct. i 2023. Pandora kunne søndag aften opjustere sine 2023-forventninger for tredje gang. (Side 6-7)

STORE LØNHOP OG LAV INFLATION: DANSKERNES ØKONOMI FÅR ET BOOST

Der er plads til en markant fremgang i privatforbruget herhjemme, men danskerne holder alligevel igen og sparer mere op, fremhæver cheføkonom. (Side 12-13)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

TESLA SÆLGER UD AF LAGER-MODELLER MED STORE RABATTER

Aggressive rabatter, gode leasingtilbud og brandudsalg af lagermodeller sikrede Tesla et forrygende 2023 på det danske marked. Spørgsmålet er, om Tesla-festen fortsætter i 2024. (Side 2)

BANKERNE BESKYLDES FOR AT IGNORERE PROBLEMER MED STIGENDE VANDMASSER

Prisen på boliger falder mærkbart, når et område rammes af oversvømmelser, viser en undersøgelse fra Nationalbanken, men bankerne og realkreditinstitutterne er for dårlige til at reagere på klimaforandringerne, lyder kritikken fra en DTU-professor. (Side 6)

ANALYTIKERE: GENMAB RISIKERER AT GÅ IND I EN PERIODE MED LAV VÆKST

Den utrolige succesrate med udviklingen af ny og banebrydende medicin mod kræft er ikke nok for det danske biotekselskab Genmab, lyder vurderingen fra analytikere. Selskabets direktør er optimistisk. (Side 8)

TOPØKONOM MED OPSIGTSVÆKKENDE MELDING: DE GYLDNE ÅR ER FORBI

2024 bliver ikke noget jubelår rent økonomisk, og på længere sigt er der også rigeligt med udfordringer, fortæller den danske økonom Erik F. Nielsen. (Side 10-11)


BERLINGSKE BUSINESS

NY TOPCHEF VIL GRAVE LUFTHAVNEN OP FOR AT SIKRE FREMTIDEN

Den nye topchef for Københavns Lufthavn står foran et kæmpe projekt. Inden længe kommer der til at lande en helt ny type fly i Københavns Lufthavn, og derfor skal der bygges for det, han kalder "meget store summer" (Forside + side 4-5)

GABENDE HUL I KABINEN: BOEINGS MARERIDT FORTSÆTTER - OG AKTIEKURSEN STYRTDYKKER

Den amerikanske flygigant Boeing forsøger at komme på fode igen efter to alvorlige dødsulykker og en coronakrise. Nu fortsætter mareridtet, og det kan blive endnu større, hvis tilliden til selskabets sikkerhed skrider yderligere. (Side 5)

NORDEA IGNOREREDE BIMLENDE ALARMER OM MULIG HVIDVASK

Flere hundrede tusinde alarmer om mistænkelige transaktioner i Nordea blev ignoreret. På grund af manglende ressourcer blev alarmerne ifølge Finanstilsynet blot lukket ned, uden at banken gjorde yderligere. (Side 6-7)


.\\˙ MarketWire