Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Bioportos topchef stopper med øjeblikkelig virkning

10/1 06:34

Bioportos administrerende direktør, Anthony Pare, stopper med øjeblikkelig virkning, mens bestyrelsesmedlem i selskabet Peter Mørch Eriksen er udpeget til midlertidig topchef.

Det fremgår af en meddelelse fra biotekselskabet tirsdag aften.

- Ved gensidig aftale træder Bioportos administrerende direktør, Anthony Pare, tilbage og forlader Bioporto med virkning fra i dag. Peter Mørch Eriksen er blevet udpeget som midlertidig administrerende direktør, hedder det.

Bioporto fik i december godkendt Pronephro AKI af de amerikanske sundhedsmyndigheder til børn og unge, og derfor er fokus ifølge bestyrelsesformand John McDonough nu på "næste væksttrin" og "eksekvering", herunder lancering i USA og yderligere udbredelse i Europa.

- For at gennemføre dette har bestyrelsen besluttet at igangsætte søgningen efter en ny administrerende direktør, der vil kunne støtte og eksekvere virksomhedens kortsigtede og langsigtede strategi og mål.

Pronephro AKI er en test, som anvendes til at påvise akut nyreskade hos patienter. Testen har været mange år undervejs og er også tidligere flere gange blevet underkendt af FDA, sundhedsmyndighederne i USA.

.\\˙ MarketWire