Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Internationale aviser med Boeing, SAP og Twitch

11/1 06:32

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

SEC GODKENDER FØRSTE SPOT BITCOIN ETF'ER

Det amerikanske finanstilsyn, US Securities and Exchange Commission, har godkendt de første spot bitcoin-børshandlede fonde. Kryptovaluta-entusiaster vurderer, at det vil trække nye detail- og institutionelle investorer ind på markedet. Tilladelsen gælder ti ETF'er spændende lige fra etablerede spillere som Fidelity og Invesco til digitalt fokuserede nye spillere som Grayscale og Ark Invest. (SEC APPROVES FIRST SPOT BITCOIN ETFS IN BOOST TO CRYPTO ADVOCATES)

BOEING-FLY BLIVER PÅ JORDEN INDTIL DE FÅR BLÅSTEMPLET SIKKERHED

Den amerikanske transportminister fastslår, at ingen Boeing Max-fly vender tilbage til tjeneste, før de er sikre. Meldingen kommer efter, at flyproducentens topchef afslørede, at det vinduesparti, der faldt af under en flyvning hos Alaska Airlines, var konsekvensen af manglende "kvalitet". (GROUNDED BOEING PLANES WON’T RETURN TO SERVICE UNTIL THEY ARE SAFE, OFFICIAL SAYS)

PENNON KØBER SES WATER FOR 380 MIO. PUND

FTSE 100-gruppen Pennon har købt Sutton og East Surrey Water af de japanske ejere, Sumitomo Corporation og Osaka Gas, til en samlet værdi på 380 mio. pund. South West Water forsyner 750.000 kunder i det sydøstlige England. (PENNON BUYS SES WATER IN £380MN DEAL)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

SAP BETALER MERE END 220 MIO. DOLLAR FOR AT AFSLUTTE BESTIKKELSESUNDERSØGELSER

SAP har indvilliget i at betale mere end 220 mio. dollar for at afgøre bestikkelsesundersøgelser anlagt mod den tyske softwareproducent af amerikanske og sydafrikanske myndigheder. SAP betalte bestikkelse til embedsmænd i Sydafrika og Indonesien i form af kontanter, bankoverførsler, politiske bidrag og luksusvarer. (SAP TO PAY MORE THAN $220 MILLION TO END BRIBERY PROBES)

AMAZON AFSKEDIGER HUNDREDVIS AF MEDARBEJDERE

Amazon nedlægger hundredvis af job på tværs af koncernens film- og tv-studie og Twitch-streamingplatform. Det sker i et forsøg på at begrænse omkostningerne ifølge en e-mail til medarbejderne onsdag. (AMAZON IS LAYING OFF HUNDREDS AT PRIME VIDEO, MGM STUDIOS AND TWITCH)

SENSUELLE CALVIN KLEIN-ANNONCER FORBUDT AF BRITISK REGULATOR

Det britiske Advertising Standards Authority har stadfæstet klager om, at en annonce fra 2023 var åbenlyst seksuel og ikke egnet til at blive vist som en plakat, der kunne ses af børn og enhver, den kunne anstøde. (SENSUAL CALVIN KLEIN AD BANNED BY REGULATORS IN THE U.K.)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

BANK OF ENGLANDS INFLATIONSMÅL KAN BLIVE NÅET I APRIL

Inflationen står til at falde til under Bank of Englands mål allerede i april ifølge seniorøkonom, efter centralbank-guvernør Andrew Bailey har ladet forstå, at økonomien er kommet ind i det nye år i bedre form end forventet. (BANK OF ENGLAND’S INFLATION TARGET MAY BE HIT BY APRIL)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

TWITCH AFSKEDIGER 35 PCT. AF ARBEJDSSTYRKEN

Midt i det verserende kaos på livestreamingplatformen over konstante regelændringer annoncerer Twitch store jobnedskæringer. Platformen er tilsyneladende ikke i stand til at udjævne interne problemer. (TWITCH ENTLÄSST 35 PROZENT DER BELEGSCHAFT)

HANDELSBLATT (HANDELSBLATT.COM)

KAPITALUDSTRØMNINGEN FRA EJENDOMSFONDE ACCELERERER

For fjerde måned i træk trak investorerne penge ud af åbne ejendomsfonde, og den nedadgående tendens accelererede endda i november. På grund af den vedvarende problematiske nyhedssituation i ejendomssektoren vil tendensen sandsynligvis fortsætte. (KAPITALABFLUSS BEI IMMOBILIENFONDS BESCHLEUNIGT SICH)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

JAPANS LANGSOMMERE LØNVÆKST MED TIL AT CENTRALBANK FASTHOLDER PENGEPOLITIK

Den overordnede lønvækst for japanske arbejdere aftog kraftigt i november. Det er en uvelkommen udvikling for Bank of Japan, da banken eftersøger beviser for en cyklus, der forbinder lønstigninger med prisstigninger som en forudsætning for at normalisere pengepolitikken. (JAPAN’S SLOWER WAGE GROWTH ADDS TO REASONS FOR BOJ TO HOLD)

SOUTH CHINA MORNING POST (SCMP.COM)

STANDARD CHARTERED SER POSITIVT PÅ UDSIGTERNE FOR YUAN-AKTIVER

Potentielle amerikanske rentenedsættelser i år vil kanalisere kapital til Asien, styrke yuan og skabe efterspørgsel efter yuan-aktiver ifølge Standard Chartered. Hongkongs bestræbelser på at fremme familie-fonde og investeringsordningen vil fungere som katalysatorer. (STANDARD CHARTERED BANKER BULLISH ON OUTLOOK FOR YUAN ASSETS AS STARS ALIGM)

.\\˙ MarketWire