Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Novo Nordisk, FLSmidth og B&O

15/1 06:32

BØRSEN

MEDICINALINDUSTRI BANKER VÆKSTEN I VEJRET I FIRE KOMMUNER

Fire kommuner på Sjælland stod for to tredjedele af den samlede stigning i bruttonationalproduktet i 2022. Fremgangen skyldes, at netop Kalundborg, Gladsaxe, Hillerød og Ballerup huser nogle af Novo Nordisks produktionsfaciliteter. (Side 12)

FLS ØJNER STOR VÆKST I STYRKET EUROPÆISK RÅVAREINDUSTRI

EU-mål kan give FLS en nøglerolle i Europas fremtidige forsyningssikkerhed. Koncernen ser store perspektiver i en fremtidig europæisk minedrift, der ventes at komme op i et langt højere gear end i dag. (Side 17)

AMERIKANSK GIGANT STOPPER SAMARBEJDE MED B&O

Det kommer til at koste omsætning, at amerikanske HP stopper mangeårigt samarbejde med Bang & Olufsen, siger topchef. (Side 18)

SELSKABER TÆT PÅ BØRSEN HAR DREJET NØGLEN OM

Visionen om en børsnotering er gledet ud i sandet for flere selskaber, der for få år siden var langt med planer om at gå i handlen på børsmarkedet. I stedet for at ramme kurslisten er flere aspiranter til vækstbørsen nu gået konkurs. (Side 20-21)

NATIONALBANKEN HAR KNAS MED NYE NØGLETAL

Nationalbanken har været nødt til at droppe tal, der giver klarere indblik i den gigantiske valutareserve. Men tallene skal nok komme, lover banken. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

REKORDMANGE DANSKERE ER OVER 90 - MEN PENSIONERNE STOPPER OFTE FØR

Den ældre del af den danske befolkning vokser ganske pænt, og det gør deres forbrug også. Men for mange er pensionen ikke indrettet efter de ekstra år, og der kan være grund til at tjekke ens ordning. (Forside, side 4-5)

NORDEA HAR HAFT PARTNERE I "MEGET USTABILE" LANDE

Nordea i Danmark samarbejdede i årevis med banker i afrikanske lande, som ifølge Finanstilsynet utvivlsomt var højrisikable. Bankens kontrol af partnerne var helt utilstrækkelig, hvilket gav risiko for, at banken blev misbrugt til hvidvask og terrorfinansiering. (Side 8-9)

CENTRALBANKER TÆLLER NED TIL RENTENEDSÆTTELSER - MEN INFLATION GIVER HOVEDPINE I EUROPA

Der er to uger til næste runde af møder i de store centralbanker. I de finansielle markeder har man allerede besluttet sig for, at der venter massive rentenedsættelser i år. Men i Frankfurt er økonomi og inflation blevet til migræne. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

KONKURSER RAMMER DETAILHANDLEN OG DER BLIVER FÆRRE BUTIKKER PÅ HOVEDGADERNE

Antallet af fysiske butikker falder, mens der også er flere tomme lokaler på danske handelsgader. Økonomisk usikkerhed præger forbrugere, mens store selskaber melder om fart i salget. (Side 28-29)

ÅRSMØDE I WORLD ECONOMIC FORUM

Vi befinder os i en periode, hvor den globale verdensorden, vi har kendt siden afslutningen på Den Kolde Krig, er på vej til at blive erstattet af en ny og ukendt global verdensorden, lyder det fra præsident i World Economic Forum, forud for årsmødet i Davos. (Side 30-31)

.\\˙ MarketWire