Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Netcompany indgår aftale med norsk lufthavnsoperatør til en værdi af op til 0,8 mia. kr.

15/1 10:58

Netcompany er valgt som eksklusiv strategisk partner for den norske lufthavnsoperatør Avinor i en aftale, der har en værdi af op til 1,2 mia. norske kr. svarende til 0,8 mia. kr.

Aftalen løber over de kommende tre år med en option på to forlængelser på to år, fremgår det af en meddelelse mandag fra Netcompany.

Netcompany skal konkret bidrage med alt fra strategisk rådgivning til udvikling, implementering og drift af systemer inden for hele Avinors lufthavnsnetværk, der dækker over 43 lufthavne i Norge.

Det drejer sig om alt lige fra store operationelle processer, der involverer passagerer, bagage, fly og kontrol af luftrum, til kommercielle aktiviteter, der er afgørende for at drive en effektiv og rentabel lufthavn.

- Partnerskabet med Avinor er en vigtig del af vores ambition om at digitalisere og etablere moderne, data- og AI-drevne lufthavne til gavn for klimaet, miljøet, passagerer og flyselskaber, siger André Rogaczewski, administrerende direktør for Netcompany.

Med aftalen bliver Netcompany den digitale rygrad for skandinavisk luftfart - i alt fra måden man håndterer passagerer på til at skabe et intelligent netværk af lufthavne.

Netcompany driver igennem medejerskabet af Smarter Airports allerede den digitale infrastruktur i Københavns lufthavn med Airhart-platformen.

.\\˙ MarketWire